Reisbestemming in september: September is een uitstekende maand om te reizen. De drukte van de zomermaanden is dan voorbij en de temperatuur is in de meeste landen van Zuid-Europa nog steeds zeer aangenaam. Ook de topdrukte van de zomer in Griekenland is dan voorbij terwijl de temperatuur nog steeds zomers is. De meest zuidelijk gelegen gebieden zijn het warmst; het zuidelijk gelegen Griekse eiland Kreta is hier een goed voorbeeld van. Daarom kiezen steeds meer mensen voor Kreta als reisbestemming in september. De gebieden rond de Middellandse Zeegebieden zijn erg aantrekkelijk voor een strandvakantie in september. Maar ook als u liever van alles onderneemt tijdens de vakantie, is september een ideale maand hiervoor – De beste bestemmingen voor een actieve vakantie op Kreta.

21 september 2019: Week overzicht september vakanties op Kreta – De beste vakanties voor 2020 Kreta Griekenland

7 september 2019: naseizoen vakanties in september actief en zon – Griekenland – Kreta

5 september 2019: Actieve reisbestemming in september in Griekenland

3 september 2019: wandelen in Havgas Kloof Lassithi Kreta – hike & wandel in Griekenland

2 september 2019: Reisbestemming in september

1 september 2019: Reisbestemming in september naar Griekenland

24 augustus 2019 De beste vakantiebestemmingen in Griekenland – zon strand actieve vakanties

September vakantie op Kreta: Ontvlucht de eerste herfstdagen en geniet van de rust en aangename temperaturen tijdens een september vakantie op Kreta. U kunt hier in deze maand nog heerlijk op het strand liggen. Wie niet van languit zonnebaden en dagenlang ‘bijslapen’ houdt, kan met ons meedoen aan verschillende activiteiten. In september organiseren we verschillende uitdagende wandelingen op Kreta. Maar omdat niet iedereen interesse heeft in wandelen, zijn er genoeg andere activiteiten. Wat dacht u van een tweedaagse jeepsafari op Kreta om het mooie eiland te ontdekken? Of wilt u eindelijk eens leren om die heerlijke Griekse gerechten klaar te maken tijdens een kookcursus op Kreta? Voor iedere actieveling is wel een geschikte activiteit te vinden. Misschien helpen de foto’s op deze pagina en onze website om een idee te krijgen.

Meerdaagse jeepsafari: U ontdekt het Kreta waar anderen nooit zullen komen in 3 tot 7 dagen off-road in een jeep door Kreta.

Vakantiebestemming in Griekenland in september: Kreta is een prachtig eiland voor zowel een zonvakantie als een actieve vakantie in september. Onze accommodatie is een plek waar u even helemaal kunt ontspannen. Iedere week organiseren we leuke activiteiten op Kreta, het is nooit saai bij ons. Maar heeft u geen zin om actief bezig te zijn, kunt u bij ons ook lekker aan het zwembad liggen of ontspannen op een bedje op het strand. De ligbedden en parasols staan voor u klaar en we serveren u hier graag een hapje en een drankje.

Reisbestemming in september