Schildervakantie op Kreta Griekenland: Voor een compleet verzorgde schildervakantie op Kreta kunt u zomer en winter bij ons terecht. Het bergachtige landschap, de authentieke bergdorpjes en de prachtige uitzichten op zee zijn een ware inspiratiebron voor de schilderijen. Op de mooiste locaties van Kreta kunt u uw talent ontwikkelen.  

Misschien heeft u nog nooit geschilderd, maar u heeft wel zin om het eens een keer uit te proberen. Dan is het een uitgelezen kans om dit eens uit te proberen tijdens uw vakantie op Kreta. Wij organiseren een workshop schilderen met acrylverf voor zowel beginners als gevorderden. Onze docent legt aan u uit hoe u een eerste opzet kunt maken en verder staat u vrij om te schilderen waar u zin in heeft. Gaandeweg zal de docent tips en ideeën geven.

Naast onze workshop schilderen met acrylverf kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgde schildervakantie op Kreta. U gaat dan meerdere dagen op verschillende locaties schilderen en er komen ook meerdere technieken aan bod. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderen met olieverf of acrylverf, aquarelleren, portretschilderen of tekenen. Na afloop van het schilderen is er iedere dag een korte evaluatie om te leren van en met elkaar, onder het genot van een hapje of drankje. Uiteraard kunt u uw eigen creaties mee naar huis nemen.

U hoeft absoluut geen ervaren tekenaar of schilder te zijn. Onder onze professionele en persoonlijke begeleiding kunt u uw verborgen talent ontdekken. Ook voor de meer ervaren tekenaar is het leuk om onze schilderworkshop op Kreta te volgen. U leert verschillende technieken om verder te gaan tot een resultaat waar u versteld van zult staan.

Ongeacht of u kiest voor de workshop schilderen met acrylverf of een schildervakantie met meerdere workshops, u hoeft niets mee te nemen, wij verzorgen alle materialen. Bovendien zorgen wij ook voor uw accommodatie, uw eten en drinken tijdens de workshops en een inspirerende omgeving.

Schildervakantie op Kreta – mooiste locaties van Kreta – workshop schilderen met acrylverf – schilderworkshop op Kreta – schildervakantie in Griekenland – schilderen met olieverf of acrylverf – aquarelleren, portretschilderen – Schildervakantie op Kreta Griekenland – Schildervakantie Griekenland – workshop schilderen met acrylverf Kreta – schilderworkshop Griekenland – schilderen met olieverf of acrylverf Kreta – aquarelleren op Kreta – aquarelleren Griekenland – portretschilderen Kreta – portretschilderen Griekenland

Schildervakantie op Kreta: Een creatieve schildervakantie in Griekenland kan het hele jaar door. Het zonnige klimaat van Kreta geeft ieder jaargetijde een eigen kleur aan het karakteristieke landschap. Onze accommodatie met zwembad ligt aan de kust, zodat u na afloop altijd nog kunt zwemmen en zonnebaden. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa en heeft het hele jaar door een zeer aangename temperatuur.

Schilderen en Aquarel op KretaSchilderprogramma met een aantal workshops per jaar. Een omschrijving het programma: schilderen op Kreta, schetsen op Kreta, nieuwe workshop eind september en oktober. Winter schilderen op Kreta in November, December.