Singles en alleen reizenden naar Kreta Griekenland

Singles en alleen reizenden naar Kreta Griekenland: Onze accommodaties zijn uitermate geschikt om het onze alleen reizende gasten naar de zin te maken. In een ongedwongen sfeer kunt u de mooiste plekken van Kreta ontdekken. Elke complex is uitgezocht op gastvrijheid en klantvriendelijkheid: uw vakantieplezier staat bovenaan. Alle appartementen zijn juist daarop door ons getest en uitgekozen; een prettige sfeer in een idyllische omgeving met warme gastvrijheid en interessante excursies. Of u nu een actieve outdoor vakantie wilt of heerlijk aan het strand wilt luieren: alles is mogelijk.

Laatste update: 16.12.19: Singles en alleen reizenden naar Kreta Griekenland – appartementen in een idyllische omgeving op Kreta – alleen op vakantie naar Griekenland – single reizen naar Kreta Griekenland – zonder partner op vakantie

Singles en alleen reizenden naar Kreta Griekenland – De vakantie helemaal naar eigen wens invullen

Single reizen naar Kreta  – Combinatie vakanties: Alle accommodaties en excursies zijn naar uw wens te combineren. U kunt bijvoorbeeld een aantal dagen in het westen verblijven en daarna verder gaan naar het oosten. Geniet van een afwisselende vakantie op verschillende Kretenzer bestemmingen met actieve excursies, cultuur en relax dagen. We regelen graag al uw reserveringen, organiseren uw transfers, boeken uw auto en helpen u met de juiste excursies te kiezen. We zorgen ervoor dat u alle contactdetails ter plaatse heeft en adviseren u met het kiezen van de voor u beste combinaties. Dat noemen wij een vakantie op maat.

Singles en alleenreizenden naar Kreta Griekenland – Er is een uitgebreid excursieprogramma

Excursies & activiteiten: Ons excursieprogramma heeft werkelijk voor ieder wat wils en biedt plezier voor jong en oud. Ons actieve programma bevat o.a.: wandelen, abseilen, duiken, jeep- en quadsafari’s, bergbeklimmen, fietsen, Griekse kookworkshops, boot- & zeiltrips naar onbewoonde eilandjes, etc. Naast ons outdoor programma organiseren we diverse culturele excursies: bezoeken aan bergdorpjes, kerkjes en kloosters, Griekse traditionele ambachten, olijfolie & raki maken, Kretenze muziek & dans etc. Ons familieprogramma biedt plezier, spel, strand bbq’s, snorkelen, schattenjacht, nachtdroppings, GPS puzzeltochten, waterparken, gratis duiklessen in onze zwembad.

Niet alle excursies zijn bij elke accommodatie mogelijk, daarom helpen we u graag met het samenstellen van het voor u juiste pakket. Alle excursies zijn natuurlijk afhankelijk van het weer. Mocht u nog vragen hebben, mailt u ons dan, wij geven u altijd zo snel mogelijk persoonlijk antwoord.

Singles en alleen reizenden naar Kreta Griekenland – Wij geven u alle nodige informatie

Vragen tijdens uw vakantie op Kreta: U kunt bij ons terecht voor al uw vragen, wij helpen u graag op weg! U kunt van ons een uitgebreide beschrijving krijgen van onze ervaring op Kreta. Veel van onze tips en trips staan niet in boeken beschreven. Zo weten wij u altijd een verrassende trip mee te geven, zelfs aan de mensen die al jaren op vakantie gaan in Kreta. Wij adviseren u graag! Als u een auto, scooter, motor of fiets huurt op Kreta, hebben we voor u landkaarten van de omgeving en heel Kreta voor leuke uitstapjes die u dan verder zelf kunt ondernemen. Bovendien hebben we voor u diverse auto, scooter – en fietsroutes uitgezet.

Wij kunnen een taxi voor u bellen. Wij maken altijd gebruik van dezelfde taxichauffeur. U hoort de prijs altijd vooraf. Als u zelf belt, vraag dan altijd wat de kosten van de taxirit zijn. Ook zijn er mogelijkheden om Kreta te verkennen met een privé-chauffeur.

De winkels op Kreta zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de winkels op Kreta ook van 17.00 uur tot 21.00 uur geopend. In alle toeristenplaatsen zijn de meeste winkels 7 dagen per week en de gehele dag geopend. Elke zaterdag kunt u de zigeunermarkt in Heraklion bezoeken.

Singles en alleen reizenden naar Kreta Griekenland – Ontdek het echte Kreta

Cultuur op Kreta – Advies voor uw vakantie op Kreta: Als u op Kreta een uitstapje maakt, zoek dan altijd lokale taverna’s op, waar de lokale bevolking eet en drinkt. Dit is vaak voordeliger en zo leert u het echte Kreta kennen. In de binnenlanden van Kreta vindt u veel authentieke Griekse eetgelegenheden.

Een Kafenion is een koffiehuis waar veelal de oudere bevolking van een dorp samen komt om de politiek en het weer te bespreken. Elk dorp op Kreta heeft wel een Kafenion. Stap er gerust naar binnen, vaak bent u dan de enige toerist. U kunt er dan genieten van een kopje traditionele Griekse koffie.

De Kafenion in Kreta is de ontmoetingplaats voor de Grieken. Als u op Kreta in een restaurant of taverna eet, bestel dan lokale wijn in een karaf. U kunt de lokale wijn natuurlijk eerst altijd even voor proeven. Griekenland is een kindvriendelijk land, families met kinderen zullen vaak ondervinden dat kinderen veel aandacht krijgen van de bevolking. Kinderen gaan voor alles in Griekenland. Kreta heeft veel tradities, kinderen gaan van jongs af aan al naar Kretenzer dansles. Het zal u verbazen hoeveel kinderen een dans op kunnen voeren.

Klederdracht en dansen is genieten van de Kretenzer cultuur. Het muziekinstrument de Lira is het favoriete instrument op Kreta. De Lira is een soort viool met drie snaren, waar een prachtig geluid uitkomt. Jong en oud genieten op Kreta van deze traditionele muziek. We wensen u veel vakantieplezier op Kreta.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Singles en alleen reizenden naar Kreta Griekenland