Snorkelen is een watersport Kreta Griekenland: Snorkelen is een leuke manier om de onderwaterwereld van de Middellandse Zee te verkennen. Het is een watersport, die we allemaal weleens willen doen. Kreta heeft hele mooie snorkelplekken, waar we u naartoe brengen. Afhankelijk van uit welke richting de wind waait en de stroming in de zee is, bepalen we welke de beste plek is om die dag te snorkelen. We kennen prachtige snorkellocaties in de Middellandse Zee waar u de onderwaterwereld bij Kreta kunt bewonderen. U zult verbaasd zijn om te zien wat er allemaal leeft op de bodem van de zee. Het is een totaal andere en heel indrukwekkende wereld.

snorkelen in de vakantie – onderwaterwereld van de Middellandse Zee – watersport, snorkellocaties in de Middellandse Zee – onderwaterwereld bij Kreta – bodem van de zee – excursie snorkelen – Kreta als vakantiebestemming – onderwaterwereld verkennen – snorkelen is een watersport – Snorkelen is een watersport kreta Griekenland

Snorkelexcursie KretaEen excursie snorkelen op Kreta mag u niet missen. U krijgt snorkelles van een duikinstructeur, daarna gaan we met snelle speedboten snorkelen op een paar mooie locaties. In de middag leggen we aan op een verlaten strand voor een BBQ. Snorkelen in de omgeving of op een verlaten strand op Kreta.

Snorkelen in de vakantie in Griekenland: Als u nog nooit heeft gesnorkeld, is dat geen enkel probleem. Wij geven een keer per week in het zwembad bij onze accommodatie les in snorkelen. Dit is ideaal als u het misschien wat eng vindt, maar het toch eens wilt proberen. En als u dan de smaak te pakken heeft, is het natuurlijk geweldig om met onze excursie snorkelen mee te gaan. Kreta als vakantiebestemming is een aanrader als u ervan houdt om in de vakantie veel buiten te zijn.