Snorkelen en actieve vakantie Griekenland: U heeft echt eens zin om een actieve vakantie naar Griekenland te boeken, maar u weet eigenlijk niet hoe u op de mooiste plekken terecht kunt komen. Hoe pakt u dat het beste aan? Dat is niet moeilijk denkt u dan; gewoon het internet afspeuren en u vindt via websites als bijvoorbeeld TripAdvisor wel de plekken die anderen aanraden. Groot nadeel van deze speurtocht op internet, u komt vooral terecht bij toeristische trekpleisters in Griekenland. Uiteindelijk is dat dan niet waar u naar op zoek bent. Kijk eens op onze site.

Snorkelen – actieve vakantie Griekenland: Snorkelen is een leuke manier om de onderwaterwereld van de Middellandse Zee te verkennen. Het is een watersport, die we allemaal weleens willen doen. Kreta heeft hele mooie snorkelplekken, waar we u naartoe brengen. Afhankelijk van uit welke richting de wind waait en de stroming in de zee is, bepalen we welke de beste plek is om die dag te snorkelen. We kennen prachtige snorkellocaties in de Middellandse Zee waar u de onderwaterwereld bij Kreta kunt bewonderen. U zult verbaasd zijn om te zien wat er allemaal leeft op de bodem van de zee. Het is een totaal andere en heel indrukwekkende wereld. Snorkelen en actieve vakantie op Kreta.

Wandelen op Kreta -Natuurgebied Kreta: Welk antwoord moeten we geven op de vraag hoe de natuur van Kreta is? Dit antwoord kunnen we niet in een paar zinnen geven. Kreta heeft een heel veelzijdige natuur en ieder deel van het eiland heeft haar eigen charmes. Zo zijn er bijvoorbeeld beschermde natuurgebieden op Kreta, die we graag bezoeken. Over het algemeen zijn dit gebieden waar niet veel toeristen komen, omdat deze niet de meest bekende plekken van Kreta zijn. En natuurlijk zijn dit de natuurgebieden in Griekenland, die we graag aan u laten zien.

Snorkelen in de vakantie in Griekenland: Als u nog nooit heeft gesnorkeld, is dat geen enkel probleem. Wij geven een keer per week in het zwembad bij onze accommodatie les in snorkelen. Dit is ideaal als u het misschien wat eng vindt, maar het toch eens wilt proberen. En als u dan de smaak te pakken heeft, is het natuurlijk geweldig om met onze excursie snorkelen mee te gaan. Kreta als vakantiebestemming is een aanrader als u ervan houdt om in de vakantie veel buiten te zijn. Genieten op Kreta.