Snorkelen in Griekenland: U kunt in 8 dagen snorkelen op verschillende plaatsen: Agiofarango in Zuid-Kreta, Chrissi eiland met de boot, bij het strand van Kokkini snorkelen, Dia eiland, Sissi met de boot of met een speedboot snorkelen met snorkellessen bij de duikschool. Dit snorkel avontuur bij de duikschool brengt u naar verlaten stranden, waar u alleen per boot kunt komen. Als u meer informatie wilt hebben over een snorkelvakantie of snorkelweek op Kreta: mail ons dan voor meer informatie.

Snorkelen is een leuke manier om de onderwaterwereld van de Middellandse Zee te verkennen. Het is een watersport, die we allemaal weleens willen doen. Kreta heeft hele mooie snorkelplekken, waar we u naartoe brengen. Afhankelijk van uit welke richting de wind waait en de stroming in de zee is, bepalen we welke de beste plek is om die dag te snorkelen. We kennen prachtige snorkellocaties in de Middellandse Zee waar u de onderwaterwereld bij Kreta kunt bewonderen. U zult verbaasd zijn om te zien wat er allemaal leeft op de bodem van de zee. Het is een totaal andere en heel indrukwekkende wereld., snorkelvakanties – snorkelexcursies – snorkelvakanties met lessen – snorkelen in Griekenland.

Snorkelen diverse locaties Griekenland: Informatie over een snorkelvakantie op Kreta Griekenland.

Snorkelen GriekenlandWe bieden meerdere mogelijkheden voor snorkelen op Kreta: U kunt zelf gaan snorkelen, er zijn voldoende leuke locaties in de omgeving. We bieden ook snorkellessen aan via de duikschool. U kunt met ons gaan snorkelen met speedboot naar verlaten stranden of snorkelen met de boot naar Dia eiland. Tijdens onze beachparty kunt u ook met ons snorkelen vanaf het strand. Bovendien bieden wij u in Zuid-Kreta een prachtige snorkelexcursie aan.

Overzichtspagina duiken en snorkelen Griekenland: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele alternatieven voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter, excursies op Kreta.

Snorkelen in de vakantie in Griekenland: Als u nog nooit heeft gesnorkeld, is dat geen enkel probleem. Wij geven een keer per week in het zwembad bij onze accommodatie les in snorkelen. Dit is ideaal als u het misschien wat eng vindt, maar het toch eens wilt proberen. En als u dan de smaak te pakken heeft, is het natuurlijk geweldig om met onze excursie snorkelen mee te gaan. Kreta als vakantiebestemming is een aanrader als u ervan houdt om in de vakantie veel buiten te zijn.