Snorkelen in Griekenland

Snorkelen in Griekenland: U kunt in 8 dagen snorkelen op verschillende plaatsen: Agiofarango in Zuid-Kreta, Chrissi eiland met de boot, bij het strand van Kokkini snorkelen, Dia eiland, Sissi met de boot of met een speedboot snorkelen met snorkellessen bij de duikschool. Dit snorkel avontuur bij de duikschool brengt u naar verlaten stranden, waar u alleen per boot kunt komen. Als u meer informatie wilt hebben over een snorkelvakantie of snorkelweek op Kreta: mail ons dan voor meer informatie.

Snorkelen diverse locaties op Kreta Griekenland: Informatie over een snorkelvakantie op Kreta Griekenland.

Snorkelen GriekenlandWe bieden meerdere mogelijkheden voor snorkelen op Kreta: U kunt zelf gaan snorkelen, er zijn voldoende leuke locaties in de omgeving. We bieden ook snorkellessen aan via de duikschool. U kunt met ons gaan snorkelen met speedboot naar verlaten stranden of snorkelen met de boot naar Dia eiland. Tijdens onze beachparty kunt u ook met ons snorkelen vanaf het strand. Bovendien bieden wij u in Zuid-Kreta een prachtige snorkelexcursie aan.

Overzichtspagina duiken en snorkelen Griekenland: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele alternatieven voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter, excursies op Kreta.