Snorkelen op de Griekse eilanden: Kreta biedt een prachtig onderwater landschap met veel verschillende vissen. Elke week organiseren we een snorkeldag. We hebben al het snorkel- en duikmateriaal zelf: maskers, flippers, snorkels, duikschoenen, camera’s, lood, etc. We organiseren deze snorkelexcursie 1 keer per week, bij een mooi rif aan het strand van Kokkini Hani. Deze leuke excursie is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Ook duikschoenen hebben we in een kindermaat. Elke week geven wij een gratis proefles duiken in het zwembad, wij kunnen u dan ook meer snorkelles geven.

Snorkelen op de Griekse eilanden – onderwater landschap Kreta – excursie snorkelen op Kreta – Snorkelen op de Griekse eilanden in de zomer.

Snorkelexcursie KretaEen excursie snorkelen op Kreta mag u niet missen. U krijgt snorkelles van een duikinstructeur, daarna gaan we met snelle speedboten snorkelen op een paar mooie locaties. In de middag leggen we aan op een verlaten strand voor een BBQ. Snorkelen in de omgeving of op een verlaten strand op Kreta.

duiken en snorkelen: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele alternatieven voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter, excursies op Kreta.

Vakantie op Kreta: Een vakantie is het hele jaar door mogelijk in onze appartementen. Het maakt niet uit of u in de zomer of de winter op Kreta bent, het is altijd leuk om het voor u nog onbekende Kreta te ontdekken. De bezigheden van de lokale bevolking zijn sterk afhankelijk van het jaargetijde. Vooral het boerenleven van de Kretenzers staat hierbij centraal. Dit is leuk om eens van dichtbij te zien.