Strandactiviteiten op Kreta: In de warme zomermaanden juli en augustus is het rond de Middellandse Zee altijd mooi weer. De ene dag is wat warmer dan de andere. Dat betekent wel dat u regelmatig verkoeling nodig heeft. Maar het is echt niet zo, dat u helemaal niks kunt doen door de warmte. In de zomervakantie organiseren we wekelijks een beachparty, die leuk is voor het hele gezin om aan mee te doen. Sporten op het strand als beachvolley en strandvoetbal zijn favoriet, maar de kanorace is ook erg populair. De activiteiten op het strand maken hongerig, dus als beloning is er een BBQ op het strand in Griekenland.

Hoogseizoen vakanties Griekenland – Strandactiviteiten op Kreta – Strandactiviteiten in Griekenland – Hoogseizoen vakantie Griekse eilanden  – beachparty Griekenland – beachparty Kreta – activiteiten op het strand – zomervakantie op Kreta – zomervakantie in Griekenland

Actief op het strand van Kreta: Voor veel mensen is een perfecte zomerse dag in Griekenland niet compleet zonder zon, zee en strand. Maar dagen achtereen alleen maar een boek lezen en soms de zee inspringen, wordt wel een beetje saai. Hoogste tijd dus om actief op het strand bezig te zijn. Tijdens de zomervakantie op Kreta organiseren we iedere week een beachparty. Denk daarbij aan sporten op het strand en in het water. Jong en oud doen hieraan mee, laat de waterpret maar beginnen. Niets is zo leuk om bijvoorbeeld die kanorace van je vader te winnen!

Zomervakantie op Kreta: U heeft eindelijk een paar weken zomervakantie en u bent toe aan wat zonnestralen op de huid. In Griekenland en met name op Kreta, is er in juli geen gebrek aan zonuren. Zodra u wakker wordt in uw appartement, weet u dat het mooi weer is en buiten kunt gaan genieten. Vanuit uw bed eerst even gaan zwemmen in ons zwembad of misschien liever in de zee. Daarna lekker ontbijten en genieten van een prachtig uitzicht over zee. Uw dag kan niet meer stuk!

Strandvakantie op Kreta: Wie zegt dat een strandvakantie in Griekenland saai is? In ieder geval niet als u meedoet met onze activiteiten op het strand. Naast onze wekelijkse beachparty op Kreta organiseren we ook andere activiteiten, die geschikt zijn voor de zomerse temperaturen in juli en augustus. Bij onze accommodatie hebben we een heerlijk zwembad en het zandstrand ligt pal voor de deur. Hier staan de ligbedden en parasols al klaar. Onze gasten maken er gratis gebruik van.