Strandspelen in Griekenland Kreta: Beachparty & adventure dag voor iedereen: Een actieve dag voor jong en oud: barbecue op het strand, beach voetballen, tennissen & beach volleyballen, snorkelen, zeevlot bouwen, kano race, body board race, touwtrekken.

Strandspelen in Griekenland Kreta – Strandspelen in Griekenland – Strandspelen op Kreta – Beachparty op Kreta – adventure op Kreta – beach voetballen op Kreta, beach volleybal Griekenland – beach volleybal Kreta – tennissen Kreta – voetbal

live muziek op Zorbas Island.

Zomervakantie op Kreta: Op deze pagina vindt u een activiteitenprogramma voor de schoolvakantie in het voorjaar, zomer en najaar op Kreta. Programma Zorbas Island zomer: Soms staat er een dag 2 keer op de lijst, wat komt door ons tweeweekse programma.

Vakantie Griekenland: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.