Tot rust komen op Kreta Griekenland: U heeft eindelijk vakantie, bent toe aan rust en u wilt iets van Kreta zien. Misschien dacht u dat Kreta overbevolkt is met toeristen en dat de rust ver te zoeken is, maar dat is absoluut niet zo. Kreta is een enorm groot eiland en in slechts een klein deel verblijven de toeristen. Er blijft dus genoeg over om van uw welverdiende rust op vakantie te genieten. Maar rust betekent niet meteen alleen op een bedje in de zon liggen. U kunt ook tot rust komen op Kreta tijdens een wandeling waarbij u van prachtige uitzichten kunt genieten. Heerlijk even tot jezelf komen en één worden met de natuur.

Nieuws over wandelen op Kreta: Voor dagelijks nieuws over excursies in onbekende gebieden in Kreta. We maken zomer en winter dagelijks uploads van onze tours op het eiland. Of het nu een fotoreportage is, of een recept voor Grieks koken, het komt allemaal op onze nieuwspagina voor. Veel kijkplezier.

Tot rust komen op Kreta Griekenland – Rust op vakantie – iets van Kreta zien – Kreta is een enorm groot eiland – tot rust komen op Kreta – wandeling met prachtige uitzichten – nieuws over wandelen op Kreta – bekendste kloven die er zijn op Kreta – Roza Kloof op Kreta – kloof wandelingen op Kreta Roza Heraklion – nieuws over Griekenland – Nieuws over wandelen in Griekenland

Roza kloof op KretaDe kloof Roza heeft haar naam te danken aan de kleur van deze canyon. De prachtige rotsformaties van de Roza kloof zijn rose en rood. De afdaling is spectaculair, het uitzicht is mooier dan de Samaria kloof. Het is een diep uitgesleten canyon met veel verschillende planten en bloemen. ’s Morgens heeft u een geweldig uitzicht, u kunt de zee in de verte zien liggen. U kunt ook vanuit Kera de Ambelos kloof wandelen.

Kloofwandelingen Kreta: Een overzicht van de bekendste kloven die er zijn op Kreta. Op deze pagina vindt u alle bekende en onbekende kloven die er zijn op Kreta.

Vakantie Griekenland: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.