Tradities en gewoontes in Griekenland: Veel tradities en gewoontes in Griekenland zijn ontstaan door het Grieks-Orthodoxe geloof. Ook op Kreta zijn tradities en gewoontes een leidraad voor het dagelijks leven. In de bergen van Kreta leven de mensen nog echt volgens de traditie. De tradities en gewoontes van de Griekse eilanden verschillen wel en daarom is het leuk om de lokale bevolking van Kreta te ontmoeten. Wij leggen u graag uit hoe mensen op het Griekse eiland Kreta leven en laten u een aantal bergdorpen zien, waar u meer over de cultuur kunt leren. Kreta is een populaire vakantiebestemming, maar is veel meer dan alleen maar zon, zee en lekker eten.

Tradities en gewoontes in Griekenland – tradities van de Griekse eilanden – binnenlanden van Kreta – Kretenzische cultuur – Kreta is een populaire vakantiebestemming

Vakantie op Kreta: Veel mensen willen tijdens hun vakantie naar Griekenland het land en de bevolking leren kennen. Uw accommodatie aan de kust bevindt zich in een gebied, wat vooral geschikt is om het de toeristen zo comfortabel mogelijk te maken. Maar veel meer dan de gastvrijheid van de Griekse bevolking krijgt u hier niet mee. Daarom is het leuk om eens naar de binnenlanden van Kreta te gaan. Met onze excursie onbekend Kreta brengen we u naar plekken waar u zelf niet snel komt en leert over de Kretenzische cultuur.