Urban fotografie workshop op Kreta

Urban fotografie workshop op Kreta: Wat is urban fotografie op Kreta? Bij urban fotografie worden er foto’s gemaakt van en in verlaten huizen en gebouwen. Bij urban fotografie maakt u foto’s met een sfeer van verlatenheid en vergane tijden. Op Kreta lijkt het soms ook of de tijd heeft stilgestaan. Het eiland Kreta heeft naast veel archeologische vondsten, ook een interessante cultuur en veel geologische schatten. Er zijn in de bergen veel verlaten dorpjes, oude kerken en ruines te vinden. Door de mooie lichtval op Kreta kunt u prachtige urban foto’s maken.

Laatste update: 24.10.19: Urban fotografie workshop op Kreta – wat is urban fotografie – foto’s met een sfeer van verlatenheid – urban fotografie workshop in Griekenland – cursus urban fotografie Kreta Griekenland – model fotografie in Griekenland

Urban fotografie workshop op Kreta – Kreta heeft prachtige verlaten plekken om te fotograferen

Wij nemen u mee naar deze verlaten bergdorpjes, ruines en verlaten kerkjes en kloosters, maar ook naar stille stranden en ongerepte berglandschappen. We leren u op een andere manier te kijken naar deze oude gebouwen. We vertellen u de geschiedenis van elke locatie, zodat u inspiratie opdoet voor het maken van uw foto. Onderweg naar de urban fotografie locaties op Kreta vertellen wij u ook meer over de cultuur en natuur van Kreta. Zo krijgt u op een andere manier ideeën om prachtige urban foto’s te maken. Een foto maken kan iedereen, een bijzondere foto met een unieke sfeer en bijzondere details maken is een beetje moeilijker!

Urban fotografie workshop op Kreta – In de vakantie op Kreta leren fotograferen

Urban & model fotografie workshop op Kreta, Griekenland: Nieuw in 2016 is een workshop model & urban fotografie op Kreta! Wij ontvangen vaak foto’s van onze gasten en weten dat veel van onze gasten graag fotograferen op Kreta. Dat wij een passie hebben om de mooiste plekken op Kreta te fotograferen, heeft u door de jaren heen vast wel gezien! Het licht, de kleuren, de natuur en natuurlijk de sfeer van Kreta proberen we optimaal weer te geven door alle foto’s die we maken.

Onder begeleiding van 2 fotografen nemen wij u mee naar prachtige plekken op Kreta: verlaten dorpjes in de bergen, ruïnes, kerkjes en kloosters, rotsen, stranden, dus veel de natuur in. In de vroege avond laten we u ook zien hoe u eenvoudig onderwater foto’s kan maken, inclusief modellen. Zij geen een demonstratie hoe u het mooist personen onderwater kunt fotograferen. De modellen laten ook zien hoe u mooie “ zweef” foto’s onderwater maakt door middel van doeken.

De fotografen geven cursussen in binnen- en buitenland en leren u bijvoorbeeld wat de mooiste invalshoek is met betrekking tot de lichtinval en welke hulpmiddelen u kunt gebruiken om uw foto’s mooier uit te laten komen. Het is niet nodig een professionele spiegelreflexcamera te hebben, ook met een compact camera zijn mooie resultaten te verkrijgen!

De urban fotografie workshops zijn inclusief alle transfers van en naar de locaties, lunch en begeleiding door fotografen.

 

Urban fotografie workshop op Kreta – Meer informatie

Onze urban fotoworkshop op Kreta van 6-8 dagen is inclusief accommodatie, ontbijt, diner en 5 urban fotografie workshops. Voor meer informatie over onze urban & model fotografie workshops, mail ons: zorbasisland@gmail.com

 Excursies en workshops op KretaExcursie informatie over Kreta, actieve groepsexcursies, outdoor vakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, Quadverhuur, kookles en kookvakanties en urban fotografie workshop op Kreta, Griekenland..

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s.  

Urban fotografie workshop op Kreta