Uw vakantie op Kreta: Kreta is een groot, lang eiland met hoge bergen. Gelijk bij aankomst ziet u hoe adembenemend mooi Kreta is. U kunt reizen over Kreta te voet, met de fiets, bus, auto of scooter. Er zijn vele mogelijkheden. Kreta is een prachtig vakantie-eiland en zeker niet alleen bekend om Chersonissos en Malia. Het is juist een misvatting dat Kreta alleen maar geschikt zon, zee en uitgaan is.  Op deze pagina kunt u alvast een stukje van het echte Kreta ontdekken. Het schitterende eiland heeft zeer veel te bieden.

Excursies op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle excursies die worden aangeboden voor uw vakantie op Kreta. Met deze excursies zult u een onvergetelijke vakantie beleven.

Excursies op Kreta Griekenland: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle excursies die worden aangeboden voor uw vakantie op Kreta. Met deze excursies zult u een onvergetelijke vakantie beleven.

Vakantie Griekenland Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie voor uw vakantie op Kreta. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen. Daarnaast verzorgen wij al uw excursies en helpen we u goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.