Vakantie in Elounda Kreta: Elounda is een toeristische trekpleister en van origine een vissersplaats. In de zomer gaan hier vandaan meerdere keren per dag boten naar het eiland Spinalonga. Voor de kust ligt de verzonken stad Olous, rond 200 jaar v.Chr. een belangrijke havenstad. Door een verandering van de zeespiegel verdwenen hier de huizen onder water. In Elounda werd eind jaren 70 de film: “Who pays the ferryman” opgenomen. De stad heeft hier veel bekendheid door verkregen en eigenlijk daardoor ook heel Kreta.

Vakantie in Elounda Kreta – eiland Spinalonga – Spinalonga Kreta – Who pays the ferryman – appartementen Elouda Kreta – Mirabello Kreta – boten naar het eiland Spinalonga – wandelen Elounda Plaka Kreta

Appartementen Elounda: relaxed genieten van het uitzicht. Elounda is een prachtig en zeer bekend dorp, ongeveer 70 kilometer ten oosten van Heraklion, vlakbij de stad Agios Nikolaos. In dit van origine vissersdorp zijn in de jaren 70 meerdere televisieseries opgenomen, waardoor het toerisme behoorlijk is aangetrokken. Het dorp heeft zijn traditionele sfeer weten te behouden en is nog steeds een pareltje aan de Oostkust. Prachtige ligging: de appartementen Elounda zijn gelegen tegen de berg op en kijken uit over de Mirabello Baai. U heeft vanaf alle appartementen een adembenemend uitzicht. Vanaf het ruime zonnedek met zwembad en comfortabele ligbedden wordt u telkens weer betoverd. Er is ook een heerlijke buiten jacuzzi en yogastudio en fitnessruimte.

Elounda Vakantie  fotoboek: Een overzicht van de appartementen en uitstapjes, excursies in Elounda Kreta.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.