Vakantie met lekker weer in Griekenland: Accommodatie op Kreta. Dit is het juiste adres voor appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.

laatste update 2 April 2017: Vakantie met lekker weer in Griekenland

Excursies GriekenlandExcursie informatie over Kreta, actieve groepsexcursies, outdoor vakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, Quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta. Wij bieden u mogelijkheden voor een zomer- en wintervakantie op Kreta.

Accommodatie verhuur op Kreta: Ons complex bestaat uit 25 appartementen omringd door prachtige tuinen en ligt aan de kust van Noord Kreta. U kunt kiezen uit 3 zandstranden direct voor Zorbas Island. De ligging is zeer rustig en toch centraal: de ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie. De blikvanger van onze accommodatie is het adembenemende uitzicht over zee naar Dia eiland bij het zwembad en de Griekse taverna. De gezellige warme sfeer, de kleinschaligheid, maar vooral de hulpvaardigheid en service van het Zorbas team zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk van harte welkom voelt. Wij organiseren veel verschillende excursies waardoor u het echte Kreta leert kennen. En het allermooiste? U kunt zowel zomer als winter bij ons op vakantie komen!