Vakantie naar Kreta

Vakantie naar Kreta: Heeft u alweer zin om op vakantie te gaan? Veel mensen dromen in de koude wintermaanden over hun zomervakantie! U kunt natuurlijk de vakantiebeurs afstruinen en een stapel reisgidsen doornemen, maar heeft u er al eens gedacht uw vakantie naar Kreta direct online te boeken? Al 16 jaar kunt u bij ons online uw vakantie naar Kreta boeken. Op deze pagina kunt u zien wat er allemaal te doen is op Kreta tijdens uw vakantie. Deze nieuwspagina is onderverdeeld in posts, die dagelijks nieuwe informatie bevatten zowel in de zomer als in de winter. Helemaal onderaan deze pagina kunt u door alle posts heen klikken. In de fotoboeken op deze website kunt u veel foto’s bekijken van meer dan 15 jaar vakantie op Kreta. In de zomer en in de winter plaatsen we dagelijks  nieuws en informatie over een vakantie op Kreta. Op deze pagina staan er ook weer foto’s van de afgelopen dagen, zodat u kunt zien wat we allemaal ondernemen op Kreta!

Vakantie naar Kreta – omschrijving vakanties op Kreta – appartementen op Kreta – actieve vakantie naar Kreta – Nieuws uit Kreta – aanbiedingen naar Kreta Griekenland. 

actieve vakantie op Kreta 2019 vakantie op kreta en app

Omschrijving Zorbas Island: Wat kunt u verwachten van een vakantie bij Zorbas Island op Kreta? Een persoonlijke service, centraal gelegen appartementen direct aan zee met een prachtig uitzicht naar Dia Island, een heerlijke Griekse keuken, gezelligheid, gastvrijheid en veel actieve excursies voor iedereen. Als u op zoek ben naar een actieve vakantie op Kreta, bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook als u heerlijk wilt ontspannen op het strand of bij ons zwembad. Natuurlijk kunt u uw vakantie op Kreta ook afwisselen met een actieve dag en een relax dag. Alles is mogelijk, wij organiseren zelf alle excursies voor onze gasten.

Onze staf is internationaal, we beantwoorden al uw mails persoonlijk en u leert ons ook persoonlijk kennen in de zomer, we werken allemaal op Zorbas Island. Elk jaar organiseren we weer nieuwe excursies en activiteiten op Kreta, zodat ons programma elk jaar weer verrassend is!

vakantie op Kreta 947294732 vakantie op Kreta griekenland wiuerewi

Nieuw op Kreta: We bieden we veel nieuwe wandelingen en tracks inclusief overnachtingen onderweg. Tijdens onze Griekse kooklessen maken we nieuwe Griekse gerechten in combinatie met het Zorbas kookboek. We organiseren een urban & model fotografie workshop op Kreta onder leiding van twee fotografen. U kunt weer gebruik maken van onze nieuwe (gratis) GPS autoroutes op Kreta, die zo leuk zijn dat u niets mist onderweg! In het hoogseizoen is er een nieuwe excursie voor de hele familie: de Zorbas puzzeltour! Op Zorbas Island hebben een nieuwe koffiebar, zodat u de lekkerste koffie aan zee kunt drinken. We hebben een nieuwe supersnelle WIFI. We koken weer met groenten en fruit uit onze eigen biologische groentetuin.

00-walking-in-crete-richtis-gorge 00-wandelen-op-kreta-havgas1443

Puzzeltour in het hoogseizoen op Kreta: Onze puzzeltour u brengt naar plekken waar u zelf niet zou komen. Onderweg beantwoordt u vragen over geschiedenis van Kreta, flora en fauna, geologie, mythologie en cultuur op Kreta. Voor families is het leuk dat jongeren een smartphone gebruiken met het programma Motion-x om de puzzeltour compleet te maken. De vragen over bijvoorbeeld de lokale geschiedenis zijn niet terug te vinden op Wikipedia. Deze puzzeltour kunnen we met meerdere groepen doen. U komt elkaar onderweg tegen en u moet dezelfde vragen onderweg beantwoorden.

Het is geen saaie autoroute, u stopt onderweg veel om onze geocaches te vinden en uw vragen compleet te krijgen. Net als u alles gevonden heeft, komt u weer andere gasten tegen die ook op zoek zijn naar dezelfde antwoorden. Onderweg staan wij voor u klaar met koffie en water, maar ook om te controleren of iedereen zich aan de spelregels houdt. Ook de lunch onderweg wordt door ons verzorgd. Op de lunchplek komt u ook weer andere gasten tegen, elke 5-10 minuten vertrekt er weer een auto vanaf de lunchplek. Op Zorbas Island is er ‘s avonds een prijsuitreiking voor de winnaars van de Zorbas GPS puzzel en geocaches tour. Als u geen zin heeft om deze puzzeltour samen met anderen te doen, kunt u deze puzzeltour natuurlijk ook individueel doen!

05-Strandpartys-griechenland---7882 05-walking-elounta-crete-0238

Menu Zorbas website: De komende dagen gaan we ons keuzemenu boven aan de website aanpassen. Het keuzemenu wordt onderverdeeld in andere categorieën dan u van ons gewend bent. We proberen de website met zoveel informatie en foto’s wat overzichtelijker te maken. De site wordt onderverdeeld in: vakantie op Kreta, appartementen en verblijf op Kreta en excursies die weer verdeeld worden in verschillende categorieën: wandelen en hiking, snorkelen en duiken, kookvakanties, jeep- en quadexcursies, watersport, bootexcursies, etc. Als u op een pagina klikt, verschijnt aan de rechterkant van de pagina een overzicht om door te klikken naar de pagina die u wenst.

vakanties kreta 28478 vakanties op Kreta wwruiw

Appartementen en verblijf op Kreta: Een pagina waar u alle informatie vindt over een verblijf op Zorbas of een combinatie van vakantie op Kreta in verschillende accommodaties.

20-Strandpartys-griechenland---7797 25-geology-excursions-on-crete-2340

Excursies en uitstapjes op Kreta: Een overzicht pagina met alle mogelijkheden op Kreta. Veel kijkplezier met de onbegrensde mogelijkheden tijdens een vakantie op Kreta!

Kreta 2346 Kreta 2389 Kreta 2391 Kreta 2400  Vakantie op Kreta Kreta 2247Kreta 2350 Kreta 2325000-kavousi-kreta- - kopie 02-Vrises-kreta-griekchenland-wandern 02-wandelen-op-kreta-met-een-gids 02-wandern-mit-andere-leute-griechenlandomschrijving vakanties op Kreta griekenland omschrijving vakanties op Kreta winter-strand-op-zorbas-island-appartmenten-kreta-23479823 zorbas-island-in-de-winter-234327894723947923874201-de-natuur-op-kreta-in-de-winter-23094872389478239 actieve vakantie op Kreta 03-Fort-heraklion-crete Angebote nach Kretacombination holidays to Crete 00-Ferry-departures-and-ferry-links-south-west-crete-greece actieve vakanties naar Kreta Griekenland in 2016 vakantie op kreta in het jaar 2016vakanties naar griekenland in 2016 vakanties naar kreta in 2016 rural crete 6888 rural crete 6885rural crete 6872 rural crete 6862

Aanbiedingen naar Kreta: Een pagina waar we laten zien welke combinatie vakanties er zijn. Pakketten van een actieve vakantieweek of juist een strand vakantie.

Dagelijks vakantie nieuws uit Kreta: Een pagina die dagelijks nieuwe informatie bevat voor uw vakantie op Kreta. Zomer en winter vakantie informatie over Kreta. Vakantie op Kreta.

By |2016-11-30T19:08:26+00:00januari 17th, 2016|Categories: Nieuws uit Kreta Griekenland|Tags: , , |