Vliegreizen naar Kreta: Kreta biedt u een grote verscheidenheid aan natuur, cultuur en geschiedenis. Kreta is het land van mythen en legenden, tehuis van de Minotaurus en de geboorteplaats van Zeus. Het eiland ligt in de azuurblauwe zee met prachtige stranden en het berglandschap is er overweldigend. De Kretenzers houden in deze moderne wereld vast aan hun tradities. En dat kunt u zelf meemaken als u bergdorpjes bezoekt. Er is voor iedereen wel iets te doen, of u nu meer geniet van een mooie zonsondergang of een bezoekje aan de opgravingen van het Paleis van Knossos.

vliegreizen naar Kreta – vliegvakantie naar Kreta – vliegreis naar Kreta

Vliegreis naar Griekenland: Veel mensen gaan naar Griekenland op vakantie om te kunnen ontspannen en te genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Het is een land met indrukwekkende kustlijnen, een veelzijdige cultuur, prachtige stranden, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Maar ook de rijke geschiedenis is overal in het land te zien; er zijn diverse historische monumenten zoals Venetiaanse forten, middeleeuwse kastelen, burchten en bijzondere kloosters. En dit is maar een klein voorbeeld van wat er allemaal te zien is. Boek uw vliegreis naar Griekenland en laat u bijvoorbeeld eens betoveren door de Griekse mythologie.

Informatie over vakanties naar de Griekse eilanden: Er zijn ongeveer 6.000 Griekse eilanden, die in de zee om het vasteland verspreid liggen. Hiervan zijn er 227 eilanden bewoond. Alle Griekse eilanden hebben hun eigen, unieke charme. Een overeenkomst tussen alle Griekse eilanden is de gastvrijheid van de Grieken. Eilandhoppen is een leuke manier om een paar Griekse eilanden te bezoeken en de sfeer te proeven. Veel van de eilanden zijn maar klein en kunnen in een paar dagen helemaal bezichtigd worden. Als u meer wilt weten over eilandhoppen of u zoekt informatie over vakanties naar de Griekse eilanden, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vliegvakantie naar Kreta: Zorbas Island heeft een prachtige ligging aan de kust en een geweldig uitzicht vanaf het terras en zwembad. Wij verzorgen alles voor u, van een leuk afwisselend activiteitenprogramma tot een lekkere maaltijd. Dit alles bij elkaar zorgt voor de nodige ontspanning tijdens de vakantie. Het enige wat u zelf moet doen, is uw vliegreis naar Kreta boeken, wij regelen de rest.