Vliegvakantie in augustus naar Griekenland Kreta: Het is nog volop zomer in Griekenland en het lijkt wel of iedereen in augustus op vakantie gaat. De kranten staan vol met berichten over lange files in Europa richting het zuiden. Urenlang staan hele gezinnen stil op de snelwegen om naar hun vakantiebestemming te gaan. Een vliegvakantie in augustus naar Griekenland is daarom een goed alternatief. U moet hooguit een uurtje extra reistijd rekenen wegens drukte op het vliegveld. Op Kreta zijn geen files, hooguit staat het verkeer een paar minuten vast door bijvoorbeeld een kudde schapen, die de weg over moeten steken. Als u dan arriveert bij uw accommodatie op Kreta, kan de vakantiepret beginnen. Veel ouders maken zich vooraf zorgen of de kinderen zich wel gaan vermaken en of ze het zelf wel leuk gaan hebben. Wij zorgen ervoor dat u hierover geen vakantiestress op Kreta hoeft te hebben. Met iedereen houden we rekening; wekelijks hebben we een activiteitenprogramma op Kreta Griekenland. Vliegvakanties naar Kreta.

21 augustus 2019 vliegvakantie naar Kreta – direct naar Kreta – direct op vakantie naar Griekenland – direct naar Griekenland – direct op vakantie naar Kreta – direct naar de Griekse eilanden

5 augustus 2019: Vakantie in Griekenland – koken in de bergen of sport op het strand.

De week begint goed met op maandag sportactiviteiten op het strand van Kreta. Onze beachparty is een wekelijks terugkerend festijn in de zomervakantie. Volwassenen en kinderen kunnen hun energie kwijt met sport op het strand en in het water. Een kleinere groep mensen trekt de binnenlanden van Kreta in om wat van het echte leven op Kreta te zien.

Dinsdag hiken we door de Patsos kloof; dit is geen gewone wandeling, maar meer klimmen en klauteren door een prachtig stuk natuur op Kreta. We hebben hier geen last van de hitte, want er is veel schaduw. Voor degenen die niet mee willen of kunnen, geven we bij Zorbas Island een paar geheimen prijs over de Griekse keuken. Tijdens een kookworkshop in de buitenlucht kunt u een aantal typisch Griekse gerechten leren koken.

Woensdag is een dag waar iedereen aan mee kan doen, want dat organiseren we een excursie snorkelen. Op een mooie locatie kunt u de onderwaterwereld rond Kreta bewonderen. Dit is een excursie die voor alle leeftijden leuk is om te doen. Kreta heeft veel moois te bieden, ook onder water.

Donderdag is een actieve dag met een wandeling en voetballen. Deze week is het niet zomaar een wandeling, maar een avontuurlijke wandeling in de kloof van Sarakina. Veel schaduw en hier en daar wat water zorgen ervoor dat niemand last van de warmte krijgt. Deze kloof in Oost-Kreta is een avontuur die u niet snel zult vergeten. Aan het einde van de middag gaan we voetballen in een stadion niet ver van de accommodatie.

Er wordt ons vaak al op de dag van aankomst door mensen gevraagd of we ook een boottocht organiseren. Iedere vrijdag vaart de Zorbas boot via de baai van Saint George in Chersonissos naar het vissersdorp Sissi. In de baai krijgt iedereen voldoende tijd om te snorkelen en te zwemmen vanaf de boot. Het precieze programma van deze dag is onder voorbehoud en afhankelijk van de weersomstandigheden.

Vooral voor de jongeren is zaterdag de favoriete dag van de week, want dan gaan we naar het grootste waterpretpark op Kreta, Watercity in Anopoli. Maar ook volwassenen weten zich hier prima te vermaken op de spectaculaire waterglijbanen.

Vliegvakantie in augustus naar Kreta: Zorbas Island heeft een prachtige ligging aan de kust en een geweldig uitzicht vanaf het terras en zwembad. Wij verzorgen alles voor u, van een leuk afwisselend activiteitenprogramma tot een lekkere maaltijd. We houden rekening met de verschillende leeftijdsgroepen in de zomervakantie. Dit alles bij elkaar zorgt voor de nodige ontspanning tijdens de vakantie. Vakantiestress is er niet op Kreta.