Wandelen in de kerstvakantie op Kreta: Een actieve kerstvakantie naar de Griekse eilanden is niet iets waar men snel aan denkt, maar het is absoluut een aanrader. Zeker het Griekse eiland Kreta, wat zuidelijk ligt, heeft een heel aangenaam klimaat in de winter. De temperatuur in de kerstvakantie ligt aan de kust gemiddeld rond de 15 tot 20 graden en daarom is het perfect voor een actieve kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie op Kreta organiseren we ieder jaar weer verrassende wandelingen. De kerstvakantie leent zich bij uitstek voor een heerlijke lange winterwandeling in de natuur.

Actieve feestdagen op Kreta: We willen graag genieten van lekker eten tijdens de kerstdagen. Wat extra beweging zorgt ervoor dat u de extra calorieën die u nuttigt tijdens deze feestdagen, snel weer verbrandt. Rond de feestdagen in Griekenland kunt u bij ons smullen van lekker eten en drinken, maar ook organiseren we meerdaagse wandelingen in de kerstvakantie. Tijdens deze wandelingen kunt u genieten van de prachtige natuur in de winter op Kreta. Het milde klimaat van Kreta in de winter garandeert heerlijk wandelweer.

Wandelen in de kerstvakantie op Kreta – actieve kerstvakantie naar de Griekse eilanden – kerstvakantie naar de Griekse eilanden – Griekse eiland Kreta –  kerstvakantie op Kreta – Actieve feestdagen op Kreta – Kerstmis op Kreta – Wandelen in de kerstvakantie Griekenland

Kerstvakantie op Kreta: Kerst is een mooie periode om erop uit te trekken met de hele familie. Geniet tijdens de kerstvakantie in Griekenland van de zon en de prachtige natuur van Kreta. Aan de kust van Kreta is het over het algemeen tijdens de kerstperiode niet koud. Er kan een enkele regenbui vallen, maar de zon zal zich zeker regelmatig laten zien. In feite is het een ideale periode voor een actieve kerstvakantie in Griekenland. Lekker naar buiten, genieten van de natuur tijdens het wandelen. We hebben weer prachtige wandelingen in de bergen van Kreta georganiseerd.

Kerstmis op Kreta: Kerstmis is voor veel mensen een periode van gezellig samen zijn met familie en vrienden en lekker eten. Kerstmis in Griekenland is niet veel anders; het is een periode waarbij tradities en gewoontes een belangrijke rol spelen. Op Kreta ziet u overal bontgekleurde kerstversieringen en in de dorpen zijn de vrouwen druk met het bereiden van lekkernijen. Kinderen gaan van deur tot deur en zingen kerstliedjes om wat zakgeld te verdienen. Tussen alle drukte van boodschappen doen en eten klaarmaken, maakt de lokale bevolking tijd vrij om naar de kerk te gaan om de geboorte van het kindje Jezus te vieren. Met de excursie onbekend Kreta in de kerstvakantie krijgt u een indruk hoe kerst op Kreta in de dorpen gevierd wordt.

Kerstvakantie Kreta Griekenland: Op deze Kerstpagina vindt u informatie over Kerstmis op Kreta, voor een uitgebreide informatie gaat u naar onze winter website, zie onderaan. Het complete programma voor Kerstmis op Zorbas Island is vrijblijvend, wij organiseren dit om er zelf ook een hoop plezier aan te beleven.

Vakantie op KretaEen vakantie is het hele jaar door mogelijk in onze appartementen. Het maakt niet uit of u in de zomer of de winter op Kreta bent, het is altijd leuk om het voor u nog onbekende Kreta te ontdekken. De bezigheden van de lokale bevolking zijn sterk afhankelijk van het jaargetijde. Vooral het boerenleven van de Kretenzers staat hierbij centraal. Dit is leuk om eens van dichtbij te zien.