Wandelvakantie in oktober in Griekenland: Wandelen in Griekenland is de beste manier om kennis te maken met het land, de natuur en de bevolking. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden voor een wandelreis in Griekenland. Dit mooie land heeft ontelbaar veel plekken die aan te bevelen zijn voor prachtige wandelingen in de natuur. Maar voor een wandelvakantie in oktober in Griekenland raden we wel aan om naar het zuidelijk gelegen Kreta te gaan. De temperatuur op Kreta in oktober is te vergelijken met een aangename zomer in Noord-Europa en is dus perfect voor de meest bijzondere wandelingen. Op Kreta kunt u wandelen over eeuwenoude voetpaden langs prachtige baaitjes en authentieke dorpen, maar ook door bergkloven of over bergpaden. Tussen de olijfbomen door wandelt u naar een volgend fraai plekje waar de tijd geen vat op heeft gehad.

wandelvakanties voor een week met zon – Wandelvakantie in oktober in Griekenland – lefka ori op Kreta – berg kristallen op kreta

8 oktober 2019: Wandelvakantie in oktober in Griekenland

Wandelen en hiken in oktober op Kreta: Mensen denken vaak dat Kreta een druk en toeristisch eiland is. Dit geldt slechts voor hele kleine delen van het eiland. Het grootste deel is een relatief rustig eiland waar de Grieken gewoon zichzelf zijn en druk toerisme ver te zoeken is. Voor de natuurliefhebber en de actieve mens is Kreta een waar paradijs. Bergen, bossen, olijfgaarden en druivenvelden wisselen elkaar in het landschap af. De natuur biedt een overvloed aan bomen, planten, bloemen en kruiden. Bovendien is de geschiedenis zichtbaar aanwezig in de vele opgravingen, oude kerken en kloosters. Dankzij het aangename weer in oktober op Kreta, is het een van de beste maanden in het jaar om Kreta te voet te ontdekken. Wandelvakanties voor alleenstaanden in Griekenland – Mochlos kreta wandelen.

Wandelen in oktober op Kreta: Wandelen op Kreta is meer dan het volgen van een voetpad. Wij hebben door de jaren heen veel verschillende wandelingen voor onze gasten uitgezet. Elke meter is voorgelopen, dus we weten waar we met onze gasten heen kunnen gaan. Voor wandelaars van ieder niveau hebben we meerdere leuke wandelingen. We kiezen vaak voor de plekken die niet in de wandelboeken van Kreta beschreven staan en zorgen voor een persoonlijke benadering.

Wandelvakantie in oktober in Griekenland