Wandelvakantie Lendas – Agios Ioannis zuid Kreta: Deze week lopen we een aantal dagen over delen van zuid midden Kreta, een unieke wandelroute.

Nieuwe wandelingen Kreta 2019: Een groot deel van ons excursieprogramma bestaat uit wandelingen in de natuur van Kreta. Kloofwandelingen, natuurwandelingen en hikes, wandelingen door dorpen, wandelingen in combinatie met een boottocht, het staat allemaal in ons programma. Maar hoe verzinnen we die toch ieder jaar weer? We komen op een plek terecht, die we u graag willen laten zien. Dat kan puur toeval zijn, maar het kan ook zijn dat de lokale bevolking ons er iets leuks over verteld heeft. Vervolgens gaan we er de omgeving verkennen. Meerdere dagen wandelen in de omgeving levert uiteindelijk, na lang puzzelen, een nieuwe wandeling op. Met een wandelroute in de bergen van Kreta kunnen we maar zo een paar weken bezig zijn. (Wandelvakantie Lendas – Agios Ioannis zuid Kreta)

Nieuwe excursies op Kreta in het zuiden: Ieder jaar hebben we een uitgebreid excursieprogramma met een aantal vaste excursies en ook weer nieuwe excursies op Kreta. Veel van onze gasten komen jaarlijks terug, dus zorgen wij continu voor vernieuwing. Gelukkig is Kreta een groot eiland, waarvan zelfs wij na zoveel jaren nog steeds niet ieder hoekje kennen. Daarom gebruiken wij de winter om op zoek te gaan naar nieuwe plekken, die de moeite waard zijn om te bezoeken. Een nieuwe excursie is niet in een dag uitgezet. Het is een tijdrovende klus, maar daar beleven wij zelf ook veel plezier aan.

Wandelvakantie Lendas – Agios Ioannis zuid Kreta – Berg Trapeza 727 Kreta – wandelen in Lendas Kreta lentas Kreta

wandeling Agios Ioannis – wandeling Agios Ioannis zuid Kreta – Fortemeni  – Agios peristerias – Agios Panteleimon – Kaap Ponta – Kloof agios Ioannis Kreta – Klooster Agios Ioannis zuid Kreta – Kloosters bezoeken op Kreta – Pano Kapetaniana – Kloof Eligias – kato Kapetaniana

E4 wandelpad op Kreta: Meerdaagse wandelingen in Griekenland. We bieden een combinatie aan van verschillende wandelingen op Kreta over de E4 route. Vanaf deze pagina kunt u doorklikken naar wandelingen, die we aanbieden in combinatie met accommodatie op Kreta. Er zijn ook combinatie wandelingen mogelijk, zoals een paar dagen de E4 route op Kreta wandelen en daarnaast andere wandelingen in de omgeving van Zorbas Island. We hebben de mooiste routes van de E4 samengevoegd met veel van onze eigen wandelingen.