Wandelvakantie rond jaarwisseling in Griekenland

Wandelvakantie rond jaarwisseling in Griekenland: Een wandelvakantie in Griekenland rond de feestdagen is eens wat anders dan een skivakantie of thuis voor de buis. Een wandelvakantie tijdens de feestdagen op Kreta zorgt ervoor dat u met hernieuwde energie aan het nieuwe jaar kunt beginnen. Dankzij het milde klimaat van het zuidelijk gelegen eiland, is de kerstvakantie bijzonder geschikt om te wandelen. Wij organiseren meerdere winterwandelingen op Kreta tijdens de kerstvakantie om de mooiste plekken van het eiland te laten zien. Uiteraard kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een dag de kerstsfeer in Heraklion, de hoofdstad van Kreta, te proeven.

Wandelvakantie rond jaarwisseling in Griekenland – Wandelvakantie rond jaarwisseling in kreta – kerstvakantie naar de Griekse eilanden – Griekse eiland Kreta – kerstvakantie Kreta

Wandelen in de kerstvakantie op Kreta: Een actieve kerstvakantie naar de Griekse eilanden is niet iets waar men snel aan denkt, maar het is absoluut een aanrader. Zeker het Griekse eiland Kreta, wat zuidelijk ligt, heeft een heel aangenaam klimaat in de winter. De temperatuur in de kerstvakantie ligt aan de kust gemiddeld rond de 15 tot 20 graden en daarom is het perfect voor een actieve kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie op Kreta organiseren we ieder jaar weer verrassende wandelingen. De kerstvakantie leent zich bij uitstek voor een heerlijke lange winterwandeling in de natuur.

Kerstvakantie Kreta Griekenland: Op deze Kerstpagina vindt u informatie over Kerstmis op Kreta, voor een uitgebreide informatie gaat u naar onze winter website, zie onderaan. Het complete programma voor Kerstmis op Zorbas Island is vrijblijvend, wij organiseren dit om er zelf ook een hoop plezier aan te beleven.

Vakantie op Kreta: Een vakantie is het hele jaar door mogelijk in onze appartementen. Het maakt niet uit of u in de zomer of de winter op Kreta bent, het is altijd leuk om het voor u nog onbekende Kreta te ontdekken. De bezigheden van de lokale bevolking zijn sterk afhankelijk van het jaargetijde. Vooral het boerenleven van de Kretenzers staat hierbij centraal. Dit is leuk om eens van dichtbij te zien.