Wandelvakanties Lassithi Krasi karfi Kreta Griekenland: Als u eens zin heeft in een stevige wandeling in de natuur en op de valreep nog een paar leuke dorpjes wilt bezoeken, dan is de rondwandeling Krasi en Karfi echt aan te raden. Heel verrassend is het landschap wat achter de berg van Karfi.

Wandelvakanties Lassithi Krasi karfi Kreta Griekenland – Azilakodasos – Lassithi wandelen op Kreta – Selena Kreta – Karfi Kreta – krasi kreta

Natuurgebied Kreta: Welk antwoord moeten we geven op de vraag hoe de natuur van Kreta is? Dit antwoord kunnen we niet in een paar zinnen geven. Kreta heeft een heel veelzijdige natuur en ieder deel van het eiland heeft haar eigen charmes. Zo zijn er bijvoorbeeld beschermde natuurgebieden op Kreta, die we graag bezoeken. Over het algemeen zijn dit gebieden waar niet veel toeristen komen, omdat deze niet de meest bekende plekken van Kreta zijn. En natuurlijk zijn dit de natuurgebieden in Griekenland, die we graag aan u laten zien.

Vakantie op Kreta: Een vakantie is het hele jaar door mogelijk in onze appartementen. Het maakt niet uit of u in de zomer of de winter op Kreta bent, het is altijd leuk om het voor u nog onbekende Kreta te ontdekken. De bezigheden van de lokale bevolking zijn sterk afhankelijk van het jaargetijde. Vooral het boerenleven van de Kretenzers staat hierbij centraal. Dit is leuk om eens van dichtbij te zien.