Wat betekent vakantie op Kreta: Een vakantie is een periode waarin u vrij bent van verplichtingen. Met andere woorden, u kunt doen waar u zin in heeft oftewel uw eigen ding doen. Maar dat is niet makkelijk als u met het hele gezin op vakantie gaat en interesses nogal uiteenlopen. Doordat u schoolgaande kinderen heeft, bent u gebonden aan een schoolvakantie in juli of augustus. Een zonvakantie in Griekenland staat op het wensenlijstje. Op zich is dat te regelen, maar om dan ook nog een geschikte plek te vinden waar iedereen zich vermaakt, kan een hele uitdaging zijn. Voor een zomervakantie in Griekenland kunt u alle kanten op. Op Kreta houden wij rekening met de meest uiteenlopende leeftijden en daarbij behorende interesses. Voor de zomermaanden juli en augustus op Kreta hebben wij ons weekprogramma aangepast. Mail voor een leuke vakantie naar Kreta.

Snorkelexcursie, die bij iedere leeftijdsgroep wel in de smaak valt. Het is toch eigenlijk ook wel leuk om met het hele gezin iets samen op Kreta te doen.

Op woensdag organiseren we een snorkelexcursie, die bij iedere leeftijdsgroep wel in de smaak valt. Het is toch eigenlijk ook wel leuk om met het hele gezin iets samen op Kreta te doen. Het zeewater bij Kreta is kristalhelder, waardoor snorkelen een bijzondere ervaring voor iedereen zal zijn.

Live muziek met Kenny Kortez – soul and Dance

Dinsdag 25 juni 2017: Hike in Patsos Kreta

Patsos Kloof: Een spectaculaire kloof, waar u veel zult moeten klimmen en klauteren. De Patsos canyon loopt door een prachtig wandelgebied op Kreta.

Dinsdag blijven veel gasten bij Zorbas Island, want dan is er kookles, les in snorkelen in het zwembad.

wat betekent vakantie – zonvakantie in Griekenland – zomervakantie in Griekenland – zomermaanden juli en augustus op Kreta – met het hele gezin op Kreta, zonvakantie op Kreta – activiteiten in de vakantie – actieve zomervakantie in Griekenland  – wat betekend vakantie op Kreta

Maandag is het perfecte voorbeeld van hoe uiteenlopend interesses in de vakantie kunnen zijn; een deel van onze gasten trekt de bergen in om meer te leren over het echte leven op Kreta. Terwijl een ander deel van onze gasten zich uitleeft op het strand met teamsport en spel. Onze beach party is op het zandstrand voor Zorbas Island.

Donderdag is een actieve dag met een leuke wandeling in schaduwrijke natuur van Kreta en voetballen in het stadion van Elia. U kunt natuurlijk ook in alle rust op een bedje op het strand blijven liggen met een goed boek, terwijl uw reisgenoten op pad gaan.

Vrijdag is een dag, die over het algemeen iedereen wel leuk vindt. We gaan dan met de boot varen en leggen aan in de baai van Agios Georgios bij Chersonissos om vanaf de boot te gaan zwemmen en snorkelen. Er is ook gelegenheid om wat te eten of te shoppen in het vissersdorpje Sissi.

Op zaterdag kan iedereen zich lekker uitleven; jong en oud, iedereen die zin heeft, brengen we naar het grootste waterpark van Kreta. U kunt hier heerlijk dobberen met een zwemband in de Lazy River of een adrenaline boost krijgen op een supersnelle glijbaan. Met de allerkleinsten spelen in het kinderbad is natuurlijk ook leuk.

Zonvakantie op Kreta: Dus wat betekent vakantie nu eigenlijk? Nou gewoon, dat doen waar u zin in heeft. De ene persoon doet graag activiteiten in de vakantie die thuis niet gedaan kunnen worden, de ander leest het liefst een boek op een bedje in de zon. En over het algemeen houden we er allemaal wel van om buiten bij zonsondergang lekker te eten. Bij ons kan het allemaal. Een actieve zomervakantie in Griekenland kunnen we helemaal naar uw wens invullen.