Weekje zon en zee in Griekenland: De zon staat weer hoog aan de hemel, geen wolk te bekennen boven Kreta en de temperatuur loopt snel op. Hoogste tijd om verkoeling te zoeken op het water. De Zorbas boot komt ons halen om op zee af te koelen. Naast tijd voor zwemmen en snorkelen, zal de boot ook aanleggen bij het vissersdorp Sissi op Kreta. Hier heeft u wat vrije tijd om naar eigen wens in te vullen.

Vrijdag: Boottrip naar de baai van Agios Georgios en het dorp Sissi. In de baai kunt u zwemmen en snorkelen en in het dorp een hapje eten en winkelen. Vertrek om 09.30 uur. (varen naar Sissi, Kreta)

Vrijdag: Dansavond met Griekse muziek en dansers vanaf 20.30 uur.

Zaterdag: Watercity is het waterpark met de langste glijbanen van Kreta. Een hele dag spelen met water, dat is leuk voor iedereen. Vanaf 10.00 uur pendelen we op en neer om iedereen naar het waterpark te brengen. Rond 16.00-17.00 uur zijn we weer terug.

Voetballen met Zorbas in het stadion van Elia. Het vertrek is om 18.00 uur. Bij terugkomst staat het eten klaar voor de sportievelingen.

Weekprogramma Zomer op Kreta: Op deze pagina vindt u een activiteitenprogramma voor de schoolvakantie op Kreta. Programma Zorbas Island zomer 2017

Vakantie Griekenland: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.