Weekoverzicht vakantie op Kreta: Het is eindelijk vakantie en dus tijd om de dagelijkse sleur te doorbreken. Op Kreta is geen enkele week hetzelfde, er is altijd wel iets te beleven. Hier ziet u een overzicht van wat we de afgelopen week op Kreta gedaan hebben.

We zorgen ervoor dat u zich niet gaat vervelen tijdens uw vakantie in Griekenland. Een zonvakantie is niet saai en op het grote Griekse eiland Kreta al helemaal niet.

Weekoverzicht vakantie op Kreta – vakantie in Griekenland – Griekse eiland Kreta – onbekend Kreta tour

Onbekend Kreta: Regelmatig organiseren wij een excursie naar onbekend Kreta. Kreta zelf is niet echt onbekend, dus wat bedoelen we hier eigenlijk mee? Voor ons is het begrip onbekend Kreta heel ruim in te vullen; we willen u met deze excursie het eiland vanuit een ander oogpunt laten zien, het deel wat voor u onbekend is. De ervaring die wij de vele jaren wonend hier op het eiland hebben opgedaan, delen we graag met u. Veel mensen denken dat op Kreta allemaal om het toerisme draait, maar dat is zeker niet zo. Juist met deze excursie kunnen wij u laten zien, dat Kreta veel meer te bieden heeft dan zon, zee en strand.

Tijdens deze excursie gaat u meer leren over hoe het echte leven op Kreta is. De binnenlanden van het eiland zijn niet afhankelijk van het toerisme. Hier gaat u bijvoorbeeld zien, dat oude ambachten op Kreta nog steeds in ere worden gehouden. Een bezoek aan een pottenbakker hoort daar uiteraard ook bij; al die mooie terracotta bloempotten die u overal ziet, worden hier op Kreta met de hand gemaakt. Verder is het leuk om de cultuur van Kreta te leren kennen. In de vele bergdorpen van Kreta kunt u zien hoe men daadwerkelijk hier leeft. Wij rijden meerdere routes op Kreta en zorgen daarmee dat we u altijd een uniek stukje onbekend Kreta laten zien.

Vakantie op Kreta: Haal de sleur uit uw leven en kom op vakantie in Griekenland. Iedere dag kunt u deelnemen aan leuke activiteiten, die we zelf en alleen voor onze gasten organiseren. Maar u kunt natuurlijk ook de tijd nemen om eens een goed boek te lezen op een bedje in de zon. Direct voor de deur van Zorbas Island is een zandstrand met ligbedden en parasols. Onze gasten mogen hier uiteraard gratis gebruik van maken. Op het Griekse eiland Kreta is er iedere dag wel iets te doen, er is geen tijd om u te vervelen.