Wintervakantie Kreta fotoboek

Wintervakantie Kreta fotoboek: Een fotoboek met heel veel foto’s over een wintervakantie op Kreta, Griekenland. We plaatsen vaak nieuwe foto’s op deze pagina met nieuwe informatie over wintervakantie in Europa’s meest zuidelijke eiland, Kreta.

Laatste update: 15.08.20: Wintervakantie Kreta fotoboek – fotoboek met foto’s over een wintervakantie op Kreta Griekenland – informatie over wintervakantie in Griekenland – afbeeldingen van Kreta in de winter


Wintervakantie op Kreta Griekenland:
 Vraag naar onze mogelijkheden voor overwinteren op Kreta, Zorbas Island appartementen is het hele jaar geopend.

In november en december is de lokale bevolking hard aan het werk op het land. De olijven voor de beroemde olijfolie worden geoogst en Raki wordt gestookt, deze bezigheden ziet u niet in de zomer. Dit is een periode op Kreta, die zeker leuk is om een keer mee te maken.

Wintervakantie Kreta fotoboek – Kerstmis en Oud & Nieuw op Kreta

Uiteraard vieren wij ook samen met onze gasten Kerst en Nieuwjaar op Kreta:

Iedereen kent het probleem wel van het heerlijke eten rond de feestdagen… Wij zorgen ervoor dat we samen met ons gasten actief blijven en organiseren leuke activiteiten en wandelingen. Het is een ideale periode om de prachtige natuur van Kreta te bewonderen. Af en toe is er een regenbuitje, maar de zon laat zich zeker regelmatig zien. Daardoor komt de natuur weer tot leven na een lange hete zomer; het lijkt wel lente! Over het algemeen is de temperatuur heerlijk om er op uit te trekken. Hieronder ziet u een kleine selectie foto’s van wandelingen, die we afgelopen winter gedaan hebben.

Januari: Wandelen van dorp naar dorp, waaronder Koxari en Haraso. Een leuke rondwandeling die u het hele jaar door kunt doen.

Wintervakantie Kreta fotoboek – De natuur in de winter

Of gewoon lekker wandelen in de natuur van Kreta:

Alles is mogelijk op Kreta: U kunt in de winter met een graad of 20 heerlijk op het strand liggen en genieten van het zonnetje, maar de liefhebber kan ook met ons mee de bergen ingaan en een stevige wandeling maken door de sneeuw. Terug aan de kust zal dat wijntje aan het strand nog lekkerder smaken!

Wintervakantie Kreta fotoboek – Ontspannen bij Zorbas Island

Terug bij de accommodatie is het tijd om te ontspannen bij het zwembad of op het strand. Zelfs in de winter op Kreta kunt u regelmatig genieten van de heerlijke zonnestralen.

Februari: Hoogste tijd voor een beetje avontuur! Het heeft nog niet veel geregend, dus we gaan eens kijken of we droog door de Patsos kloof kunnen klimmen en klauteren.

In deze periode hebben we ook andere wandelingen gemaakt. Dit is echt de tijd om te genieten van de natuur:

Wintervakantie Kreta fotoboek – Lente begint al vroeg op Kreta

Ook in het meer oostelijke deel van Kreta is het eind februari in plaats van winter al volop lente in de natuur:

Het is ook een leuk idee om in de winter een stedentrip op Kreta te maken, bijvoorbeeld naar Chania:

Kijk ook eens op onze YouTube pagina voor winterfilms over Kreta.

Excursies op Kreta: Excursie informatie over Kreta, actieve groep excursies, outdoor vakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Elke dag winter nieuws uit Kreta: Elke 24 uur uploads op deze pagina. Nieuws en links naar vakanties op Kreta. Ook kunt u op deze pagina naar onze fotoboeken doorklikken.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.

Wintervakantie Kreta fotoboek