Wintervakantie op Kreta Griekenland

Wintervakantie op Kreta Griekenland: Hier vindt u meer informatie over een wintervakantie op Kreta. Veel mensen weten niet, dat u ook in de winter kunt genieten van een vakantie op Kreta. Wij bieden accommodatie en excursies in de winter op Kreta, maar u kunt ook overwinteren op Kreta. Kreta is in de winter goedkoper dan u denkt!

Laatste update: 28.02.20: Wintervakantie op Kreta – Winter vakantie informatie Kreta – Winter vakantie op Kreta – actieve winter vakanties naar Kreta – actieve winter excursies Kreta – wintervakanties Griekenland


Winter op Kreta: Een wintervakantie op Kreta is misschien niet uw eerste gedachte, maar Kreta heeft ook in de winter heel veel te bieden. Alle archeologische opgravingen zijn te bezoeken, de musea blijven geopend, de natuur is op z’n mooist en het klimaat is zeer mild. Juist in de winter kunt u het echte Kreta leren kennen. De lokale bevolking is hard aan het werk op het land, olijven worden geoogst, wijn en Raki worden gestookt, deze bezigheden ziet u niet in de zomer. Hieronder vindt u links naar de verschillende mogelijkheden op Kreta in de winter.

Wintervakantie op Kreta Griekenland – Overwinteren in de zon

Overwinteren op Kreta: Diverse accommodaties, appartementen, woonhuizen en mogelijkheden om te overwinteren op Kreta, we zijn het hele jaar door geopend. U kunt bij ons genieten van een leuke en actieve wintervakantie op Kreta.

Excursies en uitstapjes in de winter: We bieden een complete wintervakantie aan op Kreta, van uw verblijf op Kreta in de winter tot een excursieprogramma op Kreta in de winter. Olijven oogsten, Raki stoken, kaasmaken, schapen melken of carnaval op Kreta: We hebben elk jaar weer een leuk programma voor de hele winter op Kreta.

Wintervakantie op Kreta Griekenland – Kerstmis of pasen in het buitenland vieren

Kerstprogramma op Kreta Griekenland: Activiteiten en excursies, inclusief Nieuwjaarsprogramma en Kerst op Kreta, Griekenland. We organiseren dit jaar weer veel leuke activiteiten voor Kerst en Nieuwjaar. Na het succes van de afgelopen jaren hebben we weer een aantal nieuwe activiteiten voor u georganiseerd.

Programma voor Grieks Pasen: De week voor het Grieks Pasen wordt ook wel de “grote week” genoemd. We hebben een speciaal Paasprogramma voor onze gasten. We laten u rond de Paasviering veel natuur en cultuur op Kreta en het Griekse Paasfeest zien.

Wintervakantie Kreta Griekenland fotoboek: Een fotoboek met heel veel foto’s over wintervakantie op Kreta, Griekenland. We plaatsen vaak nieuwe foto’s op deze pagina met nieuwe informatie over wintervakantie in Europa’s meest zuidelijke eiland, Kreta.

Wintervakantie op Kreta Griekenland: vraag naar onze mogelijkheden voor overwinteren op Kreta, want Zorbas Island appartementen is het hele jaar geopend.

We bieden ook mogelijkheden aan voor een langer verblijf op Kreta, overwinteren op Kreta is voordeliger dan u denkt. We hebben diverse winterprogramma’s voor een wintervakantie op Kreta Griekenland vanaf oktober tot mei! U kunt altijd terecht bij ons voor persoonlijke vragen.

Veranderingen in ons programma zijn onder voorbehoud. Als u mee wilt doen aan een bepaalde excursie of activiteit, meld ons dat dan op voorhand.

Wintervakantie op Kreta Griekenland – Links

Excursies op Kreta: Winter en zomer excursie-informatie over Kreta, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden en snorkelen. Kortom, allerlei verschillende mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Elke dag nieuws in de winter uit Kreta: Elke 24 uur uploads op deze pagina. Nieuws en links naar vakanties op Kreta. Ook kunt u op deze pagina naar onze fotoboeken doorklikken.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie eiland van Europa.

Wintervakantie op Kreta Griekenland