Yoga vakantie in Griekenland Kreta: In het voorjaar zijn er diverse  yogavakanties op Kreta. De hele week zal yoga op het strand centraal staan met iedere dag een les in de ochtend en de namiddag. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen, ook als u nog nooit yoga heeft gedaan. U hoeft dus ook absoluut niet lenig te zijn om hier aan deel te kunnen nemen. Het gaat erom dat u ervaart hoe leuk yoga is en zeker tijdens de vakantie in Griekenland.

Yogavakantie in de buitenlucht: Naast de yogalessen in de buitenlucht blijft er tijd genoeg over om het mooie eiland Kreta te ontdekken. Er is een uitgebreid excursieprogramma waaruit u zelf activiteiten kunt kiezen. In het programma hebben wij twee excursies opgenomen, die bij het programma van deze yogavakantie in Griekenland horen. Natuurlijk kunt u ook genieten van de zon aan het zwembad of op het zandstrand voor de accommodatie.

Programma van de yogavakantie op Kreta: Op het programma staan dagelijkse yogalessen. In de vroege ochtend een meer actieve yogales en in de namiddag een rustige yogales. Deze lessen zullen in principe op het strand voor de accommodatie plaatsvinden. Verder zijn er 2 andere activiteiten naast de yogalessen inbegrepen. Uw ontbijt en avondeten verzorgen wij voor u; zowel in de ochtend als de avond staat er een uitgebreid buffet voor u klaar. In de avond is er een variëteit aan gezonde en vooral lekkere Griekse gerechten. Het programma is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Het is de bedoeling dat het vooral een gezellige week wordt; een week met tijd voor uzelf en waar alles kan, maar niets moet.

Meer informatie over de yogavakantie in Griekenland: Als u interesse heeft, neem gerust contact met ons op. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een gedetailleerd programma met de kosten van deze yogaweek op Kreta. Om mee te doen, hoeft u echt geen yogaervaring te hebben. Alle yogalessen zijn onder professionele begeleiding van Yogahuis Venlo.

Yogavakantie op Kreta Griekenland: Het doel van een vakantie is voor bijna iedereen wel om tot rust te komen. Een yoga vakantie in Griekenland is de ideale manier om een week voor uzelf te nemen en afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Yoga op het strand van Kreta kan u helpen om innerlijke rust te vinden en spanning los te laten. Een yoga week op Kreta is voor iedereen toegankelijk, zelfs als u nog nooit een yogales heeft gevolgd. Zelf hoeft u hier niets voor te regelen; wij verzorgen de accommodatie in een ontspannen omgeving met een volledig programma. We houden er rekening mee, dat u ook tijd overhoudt om Kreta te ontdekken of om lekker op het strand te luieren.

Wat is yoga: Yoga is een eeuwenoude levensvisie waarvan de wortels in India liggen. In het Westen wordt yoga gezien als bevorderlijk voor de gezondheid en wordt het vaak zonder religieuze bedoelingen beoefend. Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskriet woord juk dat ‘verbinding’ betekent. Bij yoga gaat het om de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. In het Westen wordt yoga voornamelijk geassocieerd met oefeningen die het evenwicht in het menselijk systeem herstellen. U hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn, maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. De oefeningen zijn vooral ter verbetering van de houding, souplesse ,kracht en meer ruimte voor de adem. Het resultaat van een yogales is innerlijke rust, het loslaten van spanning.

Yoga vakantie op Kreta: Onder begeleiding van een professionele yoga docente verzorgen wij een volledig verzorgde yogavakantie op Kreta Griekenland. Onze accommodatie ligt aan een zandstrand in Kokkini Hani waar de yogalessen gegeven zullen worden. Iedereen heeft de mogelijkheid om mee te doen binnen zijn eigen grenzen, u hoeft dus niet lenig te zijn om yoga te doen. Ook als u nog nooit eerder yoga heeft gedaan, kunt u deelnemen. Het doel is dat u lichamelijk en geestelijk tot rust komt tijdens de yoga vakantie in Griekenland. Tijdens deze yogaweek op Kreta is er naast de dagelijkse yogalessen tijd genoeg over om andere dingen te doen.

Andere activiteiten naast de yoga workshop Kreta: U kunt in de in de tijd dat u geen yoga heeft, deelnemen aan andere activiteiten. Wij hebben een uitgebreid programma aan excursies en activiteiten, die wij alleen voor onze gasten organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kookworkshop, kloofwandeling, fietstocht met een fatbike, een boottocht, snorkelen of andere outdoor activiteiten. En als uw reisgenoten geen zin hebben om deel te nemen aan de yogalessen, kunnen we voor hen een ander programma samenstellen.

Accommodatie voor de yogavakantie op Kreta Griekenland: Het kan zijn dat u naast de yogalessen geen zin heeft in andere activiteiten. Dan kunt u ook lekker met een goed boek op een bedje in de zon gaan liggen. Rust, zon en een ontspannen omgeving kunnen wij u allemaal bieden. De ligbedden en parasols staan voor u klaar en u kunt hier gratis gebruik van maken. En als u dan nog iets te eten of te drinken wilt, brengen we dat naar u toe, zowel op het strand als bij het zwembad. Gewoon lekker genieten van tijd voor jezelf.