Zakros Wandelvakantie Kreta: De vallei heeft deze naam gekregen omdat hier in de Minoaanse tijd beenderen van mensen werden begraven. Aan het eind van de kloof van Zakros ligt het historische paleis van Kato Zakros. In zee ligt een verzonken haven uit de Minoaanse tijd. Kato Zakros heeft mooie stranden en een paar tavernes, die ook in de winter open zijn. De kloof van Zakros (de doden vallei) is een makkelijke kloof, met veel mooi rotspartijen in een ongerepte wilde natuur. U wandelt in 8 kilometer naar het dorp Kato Zakros. (E4 wandelen)

Zakros Wandelvakantie Kreta – zakros Kreta Griekenland – kato zakros – veblijf in kato Zakros – appartmenten in Zakros Kreta – Wandel tweedaagse in Zakros

Wandel tweedaagse in Zakros, Sitia GeoparkSitia heeft een uitgestrekt wandelgebied op Kreta met meer dan 160 grotten. De Zakros kloof is een mooie kloof, die U het hele jaar door kan bewandelen. Het is een vrij makkelijke wandeling van het dorp Zakros naar Kato Zakros, een dorpje aan zee. Zakros is een dorp in Oost Kreta, beneden het dorp ligt de doden vallei.

E4 wandelpad Kreta: Meerdaagse wandelingen op Kreta. We bieden een combinatie aan van verschillende wandelingen op Kreta over de E4 route. Vanaf deze pagina kunt u doorklikken naar alle wandelingen, die we aanbieden in combinatie met accommodatie op Kreta. Er zijn ook combinatie wandelingen mogelijk, zoals een paar dagen de E4 route op Kreta wandelen en daarnaast andere wandelingen in de omgeving van Zorbas Island. We hebben de mooiste routes van de E4 samengevoegd met veel van onze eigen wandelingen.