Zeus Gournes Kokkini Hani

Zeus Gournes Kokkini Hani verblijf op Kreta: Grote luxe vakantiewoningen op Kreta, Griekenland te huur. We beschikken over een 2 luxe vakantiewoningen en appartementen op Kreta met een grote woonkamer, waar 18-20 personen kunnen verblijven. Dit vakantiehuis met grote woonkamer heeft meerdere badkamers (3-4), 6-7 slaapkamers, een dakterras & tuin.

Laatste update: 07.07.20: Zeus Gournes Kokkini Hani – verblijf op Kreta – grote luxe vakantiewoningen op Kreta – vakantiewoning in Griekenland huren – accommodatie voor groepen op Kreta 


De grote woning is het hele jaar door te huur, ideaal voor groepen. Naast het grote luxe vakantiehuis is er nog een luxe verblijf voor 4-6 personen. De accommodatie is gelegen in het plaatsje Gournes vlak bij Kokkini Hani, op een steenworp afstand van mooie zandstranden. Gournes is een heerlijk Grieks dorp zonder massatoerisme. U vindt de strandboulevard op loopafstand. Aan de boulevard is het meestal alleen op zaterdag en zondag druk, omdat de lokale Griekse bevolking uit Heraklion dan zelf naar het strand gaat, de taverna’s zijn dan druk bezocht.

Zeus Gournes Kokkini Hani – Ruime luxe vakantiewoning

Het Luxe vakantie huis: Er zijn 5 slaapkamers, 4 uitgerust met een tweepersoons bed en 1 met twee eenpersoonsbedden. De kamers zijn ruim, zodat er ook mogelijkheden zijn om meer bedden toe te voegen. Verder zijn er:
– 3 badkamers (waarvan 1 uitgerust met een twee persoons hydromassage)
– 2 woonkamers (met TV en stereoinstallatie)
– 1 keuken
– 2 terrassen
– 1 speelkamer in de kelder.

De omgeving van de accommodaties in Kokkini Xani, Kreta: Alle appartementen in Kokkini Hani liggen direct aan zee, aan de strandweg even buiten het dorp. De hoofdstraat van Kokkini Hani ligt op 5 minuten lopen met supermarkten, geldautomaat, een apotheek, de bushalte, etc. Aan de strandweg bij de accommodaties vindt u een paar Griekse (vis)taverna’s. Alle gemakken liggen op een steenworp afstand: strand, zee, in een mooie omgeving waar veel te doen is, Griekse taverna’s, waar u nog echt voordelig en gezellig de Griekse keuken kunt proberen. De luxe vakantiewoningen in Gournes liggen op 5 minuten lopen van de zee. Het plaatsje Gournes op Kreta ligt 16 kilometer van de hoofdstad Heraklion, 3 kilometer van Kokkini Hani en 3 kilometer van Gouves. In Gournes kunt u nog genieten van de gezellige Kretenzer en Griekse sfeer.

Excursies op KretaExcursie informatie over Kreta, Actieve groepsexcursies, outdoor vakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeep safari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Zeus Gournes Kokkini Hani