Zomer in Griekenland: Doe het vooral rustig aan bij een hittegolf. De kranten staan er vol van als de volgende hittegolf in West-Europa aangekondigd wordt. Er is sprake van een hittegolf als het minstens vijf dagen achtereen 25 graden of meer is. Hier op Kreta, het meest zuidelijke eiland van Griekenland, is het bijna de hele zomer warm. Maar hier wordt niet gesproken over rustig aan doen, het leven gaat gewoon door. Afgelopen week was het lekker warm weer op Kreta, maar daar passen wij onze activiteiten op aan.

Zomer in Griekenland – rustig aan bij een hittegolf – meest zuidelijke eiland van Griekenland – warm weer op Kreta – dagelijks leven van Kreta – gratis ligbed en parasol op Kreta – hittegolf in Griekenland – snorkelen in Elounda Kreta – mavrikiano Kreta- kalydon Kreta

Duiken en snorkelen in GriekenlandOp deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele mogelijkheden voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter.

Vakantie in de zomer in Griekenland: Tijdens een hittegolf gaat het dagelijks leven van Kreta gewoon door. Ook met warm zomers weer zijn er genoeg leuke activiteiten op Kreta te doen. En als u een dagje geen zin heeft om actief bezig te zijn, dan blijft u lekker aan het zwembad of op het strand van Zorbas Island liggen. Op het zandstrand bij ons voor de deur staan ligbedden en parasols; deze zijn voor onze gasten gratis te gebruiken.