Zomerseizoen voorbereiding op Kreta: De voorbereiding van een zomer seizoen op Kreta. 

Zomerseizoen voorbereiding op Kreta – bouwen op Kreta – zomerseizoen 2017 Kreta – Zorbas zomer klaar maken – bouwen en schilderen

Terras en zwembad op Zorbas Island: Rondom het zwembad liggen nieuwe tegels in een prachtige gebroken witte kleur. Aan het mooie uitzicht over zee is natuurlijk niets veranderd.

Grillhuis Zorbas: De BBQ plaats wordt verbouwd met een buiten openhaard en grill. De BBQ plek heeft grotere werkbladen voor het buiten koken. De BBQ plaats is veranderd in een Griekse ansichtkaart. U kunt nu nog meer buiten genieten van onze kookkunsten.

Zorbas tuin: De tuin is ook weer klaar voor de lange zomer. We hebben veel nieuwe planten, onze biologische moestuin is klaar om ons te voorzien van verse ingrediënten in de zomer.

Souvlaki bar: Dit jaar hebben we een nieuwe mobiele souvlaki bar. U kunt aan tafel blijven zitten, we komen bij u langs met onze mobiele souvlaki bar. Onze BBQ-avonden blijven hetzelfde als voorgaande jaren. De gyros en Griekse meze ook, maar de souvlaki avond is nieuw in het programma. Ook geschikt voor vegetariërs!

Griekse avond: Geen toeristische Griekse dansavond, maar echt Grieks dansen op kwaliteitsmuziek uit heel Griekenland. Als u zelf wilt leren dansen, kan dat ook! Op deze avond wordt een heerlijke meze geserveerd.

Kreta ontdekken: Deze winter hebben we veel nieuwe excursies en uitstapjes uitgezet voor onze gasten. Onder andere nieuwe wandelingen en nieuwe Griekse kookcursussen. Ook in het hoogseizoen voor de familievakanties bieden we weer veel leuke nieuwe excursies voor de hele familie.

Appartementen op Kreta: Op dit moment maken we alles klaar voor het zomerseizoen. Schilderen, klussen en alles klaarmaken voor de zomer. De appartementen zijn van binnen klaar met nieuwe ramen, decoratie, matrassen en zelfs nieuwe plafonds. Het is veel werk geweest, maar nu het is af!

Vakantie Griekenland: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.