Zon zee en strandvakantie op Kreta: Heerlijk op vakantie naar het mooie Kreta. Genieten van een vakantie in de zon! Het is strand ligt op een steenworp afstand. Vanaf Zorbas Island heeft u een prachtig uitzicht over de zee naar Dia eiland.

Appartementen op Kreta: Op dit moment maken we alles klaar voor het zomerseizoen. Schilderen, klussen en alles klaarmaken voor de zomer. De appartementen zijn van binnen klaar met nieuwe ramen, decoratie, matrassen en zelfs nieuwe plafonds. Het is veel werk geweest, maar nu het is af!

Terras en zwembad op Zorbas Island: Rondom het zwembad liggen nieuwe tegels in een prachtige gebroken witte kleur. Aan het mooie uitzicht over zee is natuurlijk niets veranderd.

Grillhuis Zorbas: De BBQ plaats wordt verbouwd met een buiten openhaard en grill. De BBQ plek heeft grotere werkbladen voor het buiten koken. De BBQ plaats is veranderd in een Griekse ansichtkaart. U kunt nu nog meer buiten genieten van onze kookkunsten.

Zorbas tuin: De tuin is ook weer klaar voor de lange zomer. We hebben veel nieuwe planten, onze biologische moestuin is klaar om ons te voorzien van verse ingrediënten in de zomer.

Souvlaki bar: Dit jaar hebben we een nieuwe mobiele souvlaki bar. U kunt aan tafel blijven zitten, we komen bij u langs met onze mobiele souvlaki bar. Onze BBQ-avonden blijven hetzelfde als voorgaande jaren. De gyros en Griekse meze ook, maar de souvlaki avond is nieuw in het programma. Ook geschikt voor vegetariërs!

Griekse avond: Geen toeristische Griekse dansavond, maar echt Grieks dansen op kwaliteitsmuziek uit heel Griekenland. Als u zelf wilt leren dansen, kan dat ook! Op deze avond wordt een heerlijke meze geserveerd.

Kreta ontdekken: Deze winter hebben we veel nieuwe excursies en uitstapjes uitgezet voor onze gasten. Onder andere nieuwe wandelingen en nieuwe Griekse kookcursussen. Ook in het hoogseizoen voor de familievakanties bieden we weer veel leuke nieuwe excursies voor de hele familie.

Kookvakanties Kreta Griekenland: We hebben deze winter een kookboek geschreven, u kunt het kookboek online bestellen. Tevens is het Griekse kookboek een onderdeel van de workshops Grieks koken op Kreta. Traditioneel professioneel leren koken op Zorbas Island. We hebben opties van 3, 7 en 10 dagen koken op Kreta.

Wandelvakanties Kreta: We hebben veel nieuwe wandelingen en hikes uitgezet. U kunt onder begeleiding wandelen of er zelf op uittrekken met GPS.

Boottrip op Kreta: We hebben onze boottrip aangepast. Er kan tijdens deze nieuwe boottrip veel meer worden gesnorkeld en gezwommen.

Geschiedenis excursie op Kreta: Deze tour hebben we uitgezet op 2 verschillende manieren. Wandelen door de oude dorpen met een prachtig verhaal wat hier allemaal gebeurd is. En wie niet van wandelen houdt, kan een deel van deze tour bekijken met de onbekend Kreta tour.

Zon zee en strandvakantie op Kreta – voorjaar op Kreta met bloemenpracht – voorjaar in Griekenland bloemenpracht – orchideeën Griekenland – orchideeën kreta

Zon zee en strandvakantie op Kreta – Chondros Kreta – Chondros Canyons Kreta – klimmen en abseilen op Kreta – lopen in Griekenland – lopen op Kreta – afstanden lopen op Kreta – strand vakantie in de winter, Keratokampos Kreta

 

Vakanties op Kreta 2017: Bezoek deze pagina voor meer informatie over een ontspannen vakantie op Kreta.