Zon zee strand en vakantie Griekenland: Heerlijk op vakantie naar Griekenland. Genieten van een vakantie in de zon! Het is strand ligt op een steenworp afstand. Vanaf Zorbas Island heeft u een prachtig uitzicht over de zee naar Dia eiland. (Kreta)

Zon zee strand en vakantie Griekenland – zon vakantie Griekenland – vakantie naar Griekenland – Genieten van een vakantie in de zon – strand vakantie Griekenland

Vrijdag is de dag dat de Zorbas boot uitvaart met alleen gasten van Zorbas Island. Een gezellige boel dus, want ons kent ons! Heerlijk een dag op het water doorbrengen. Voor de waterratten is het natuurlijk leuk om te gaan snorkelen en de prachtige wereld onder water te ontdekken. Tussendoor is er ook nog tijd om aan land te gaan en een hapje te gaan eten.

Zon Vakantie Griekenland: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.