Zonvakantie in oktober op Kreta: In Europa staat de herfst voor de deur en dat is te merken in Noord-Europa. Oktober is een populaire maand om er even tussen uit te gaan voor een zonvakantie voordat de winter begint. Maar waar is het mooi weer in oktober? Europa is nog steeds een optie voor weekje vol zon en strand. Europese bestemmingen zijn nu niet meer zo warm als in de zomer, maar nog altijd heel aangenaam voor een zonvakantie in oktober. Maar als het ergens in Europa nog lekker warm kan zijn in oktober dan is het wel op Kreta. Op dit Griekse eiland in de Middellandse Zee is het in de herfst meestal nog zeer goed vertoeven. Er kan sporadisch een bui vallen, maar over het algemeen schijnt de zon en vooral de temperatuur is nog erg aangenaam.

actieve vakanties in griekenland met wandelen hiking en fietsen

Snorkelen op Kreta Griekenland: We bieden meerdere mogelijkheden voor snorkelen op Kreta: U kunt zelf gaan snorkelen, er zijn voldoende leuke locaties in de omgeving. We bieden ook snorkellessen aan via de duikschool. U kunt met ons gaan snorkelen met speedboot naar verlaten stranden of snorkelen met de boot naar Dia eiland. Tijdens onze beachparty kunt u ook met ons snorkelen vanaf het strand. Bovendien bieden wij u in Zuid-Kreta een prachtige snorkelexcursie aan.

Zonnige bestemming in oktober: Laat het herfstweer in Nederland even achter u en geniet van de zon in Griekenland. Een vakantie naar de zon in oktober hoeft overigens niet te betekenen dat u alleen maar kunt luieren op het strand. Op Kreta valt er genoeg te ontdekken! Iedere dag organiseren we verschillende activiteiten, waaronder vooral bepaalde wandelingen die tijdens de hete zomermaanden niet mogelijk zijn. In oktober is het weer hier uitermate geschikt voor. De temperatuur in oktober is nog redelijk warm, maar niet te heet om actief bezig te zijn.

Olijf olie uit Kreta kopen in Nederland: Voordat de 100% biologische Extra Virgin Olijfolie uit Kreta in uw keukenkastje staat, gaat er een heel proces aan vooraf. Beleef dit mee vanuit onze olijfboomgaard, want op deze pagina laten we u het hele jaar door zien wat er allemaal bij komt kijken. Volg hier hoe onze olijven groeien aan de boom, maar nog leuker; kijk met ons mee hoe we de olijven oogsten en hoe de olijven worden geperst. Kortom, blijf op de hoogte van het laatste olijfolienieuws en leer te begrijpen waarom iedereen dit het vloeibare goud noemt.

In oktober naar Kreta: Het Griekse eiland Kreta is zo enorm groot, dat het onmogelijk is om het in een paar weken helemaal gezien te hebben. Het is een prachtig eiland voor zowel een actieve vakantie als een zonvakantie. Ook in de maand oktober is het er nog volop zomer. Dit is een perfecte periode voor een actieve vakantie op Kreta. Maar heeft u geen zin om actief tijdens de vakantie in oktober te zijn, kunt u bij ons ook lekker aan het zwembad liggen of ontspannen op een bedje op het strand. De ligbedden en parasols staan voor u klaar en we serveren u hier graag een hapje en een drankje.

Zonvakantie in oktober