Zorbas boottocht Kreta: De zon staat weer hoog aan de hemel, geen wolk te bekennen boven Kreta en de temperatuur loopt snel op. Ondanks dat het nog juni is, lijkt het op Kreta wel of het al hoogzomer is. Hoogste tijd om verkoeling te zoeken op het water. De Zorbas boot komt ons halen om op de Middellandse Zee af te koelen. U krijgt de gelegenheid om vanaf de boot een duik in zee te maken. Er is niets zo heerlijk om vanaf de boot het heldere zeewater in te springen. Wij nemen snorkels en duikbrillen mee, zodat u de onderwaterwereld van Griekenland kunt bewonderen.

Zorbas boottocht – hoogzomer op Kreta – onderwaterwereld van Griekenland – vissersdorp Sissi op Kreta – Middellandse Zee – Griekse eilanden -Zorbas boottocht Kreta

Naast tijd voor zwemmen en snorkelen, legt de boot ook aan bij het vissersdorp Sissi op Kreta. In Sissi heeft u wat vrije tijd om naar eigen wens in te vullen. U kunt er natuurlijk een hapje gaan eten, maar er zijn ook een paar winkeltjes waar u voor de thuisblijvers alvast wat souvenirs kunt kopen.

Vakantie op Kreta: Onze appartementen Zorbas Island liggen aan de noordkust van Kreta. Van de Griekse eilanden is Kreta het meest zuidelijk gelegen. Daardoor is het op Kreta over het algemeen warmer dan de rest van Griekenland. De zeewind zorgt echter voor een aangename gevoelstemperatuur in de zomer en het is op Kreta nooit benauwd. Deze wind vanaf de Middellandse Zee zorgt voor ideaal vakantieweer.