Fotoboek appartementen op Kreta Griekenland

Fotoboek appartementen op Kreta Griekenland: Pagina met foto’s van alle mogelijkheden van accommodaties en appartementen verhuur op Kreta. Deze worden regelmatig bijgewerkt. Wij zijn het hele jaar door open.

Zorbas Island fotoboek

Appartementen op Kreta Griekenland – Zorbas Island – vakanties

Voorzijde appartementen.

Zorbas eiland appartement op Kreta: Meer informatie over vakantie op Zorbas Island, verhuur van appartementen en familie vakantie op Kreta, studio’s en accommodatie op Kreta. Appartementen met ontbijt, appartement met half pension op Kreta. Ook vindt u hier een omschrijving van diverse andere alternatieven voor een zomer- en wintervakantie in Kokkini Hani Kreta, de omgeving, een actieve vakantie op Kreta of een strandvakantie op Kreta.

Uitzicht vanaf Zorbas Island.

Voorzijde zwembad Zorbas Island.

Aan het zwembad.

Zorbas Island appartementen: Hier vindt u informatie over vakantie op Zorbas Island, verhuur van appartementen en familievakantie op Kreta, studio’s en accommodatie op Kreta. Appartementen met ontbijt, appartement met half pension op Kreta. Ook vindt u hier een omschrijving van diverse andere mogelijkheden voor een zomer- en wintervakantie in Kokkini Hani Kreta, de omgeving, een actieve vakantie op Kreta of een strandvakantie op Kreta.

U kunt op de foto’s klikken om ze beter te bekijken.

De foto’s hieronder kunt u ook groot bekijken en vanuit elke foto kunt u doorklikken.

Familie appartementen: We beschikken over een aantal grotere familie vakantie-appartementen op Kreta. Hier kunt u onder andere beschikken over: snelle WiFi, twee veranda’s, alle gemakken voor alle leeftijden, zowel in de zomer als de winter. Ideaal voor een familievakantie op Kreta. De appartementen zijn geschikt voor families en groepen, maar ook voor twee personen hebben we veel opties. Bovendien beschikken we over een aantal privé accommodaties. Fotoboek appartementen op Kreta.

Fotoboek excursies en uitstapjes: Overzicht van alle mogelijke excursies op Kreta tijdens een zomer- en wintervakantie op Kreta.

Om u een indruk te geven en u te laten zien wat u kunt verwachten van uw vakantie op Zorbas Island op Kreta, hebben we een “Zorbas Island” film voor u gemaakt! Zorbas Island vakantiefilm in 5 minuten.

Fotoboek appartementen op Kreta