Verhuur van motor scooter of quad op kreta – Motor- en scooter-, quadverhuur: Informatie over motor-, scooter- en quadverhuur op Kreta; over de voorwaarden, verzekeringen etc. Ook zijn er mogelijkheden voor verhuur voor langere tijd, we helpen u graag op weg.

Verhuur van motor scooter of quad op Kreta

Verhuur van motor scooter of quad op Kreta Griekenland: Ontdek Kreta op twee wielen en geniet van de natuur en cultuur via bergwegen of waai lekker uit langs de kust. Het prachtige eiland biedt van alles voor iedereen. Beleef de schoonheid van Kreta veilig op moderne en nieuwe motors en scooters. U kunt bij ons altijd terecht voor nuttige informatie en tips voor uw reis.

We bieden u online aan: scooterverhuur op Kreta, motorverhuur op Kreta, quadverhuur op Kreta, motor- en accommodatieverhuur, scooter en accommodatie op Kreta met mogelijkheden voor zowel de zomer als de winter. Uw motor of scooter wordt afgeleverd bij uw accommodatie of desgewenst op de luchthaven van Heraklion. We kunnen uw motor of scooter daar natuurlijk ook weer ophalen. Motor- en scooterrijden op Kreta Griekenland betekent genieten van de omgeving. U kunt een volledig pakket boeken van een motor of scooter in combinatie met accommodatie op Kreta. Mail ons als u informatie wilt over onze speciale aanbiedingen.

Verhuur van motor scooter of quad op Kreta Griekenland – Kies voor veiligheid

Motorverhuur op Kreta – Griekenland: Soms horen we van onze gasten dat ze op internet een iets goedkopere motor of scooter hebben gevonden. We kiezen voor zekerheid als het gaat om de verhuur van motors en scooters. Nieuw materiaal dat goed verzekerd is; erg belangrijk tijdens uw vakantie op Kreta Griekenland!

Wij garanderen u zonder extra kosten: W.A. verzekering, ongelimiteerde kilometers, helmen, wegenkaarten van Kreta, de mogelijkheid uw bagage op scooter of motor mee te nemen en een goede service over het hele eiland. Wij brengen uw motor of scooter naar uw hotel, appartement of villa, op de luchthaven of bij de haven.

Ook bieden we alternatieven voor een motorvakantie op Kreta of zelfs een scootervakantie in combinatie met accommodatie. U kunt via ons met de motor een fly-drive tour maken over Kreta. Wij hebben voor alle motorrijders leuke dagtochten in elkaar gezet. Routekaarten met duidelijke aanwijzingen of zelfs GPS routes voor een onbezorgde motorvakantie in Griekenland.

Verhuur van motor scooter of quad op Kreta Griekenland – Extra kosten

Als u een bekeuring als resultaat van het overschrijden van de Griekse Wet krijgt tijdens het huren van uw motor of scooter, is dat uw eigen verantwoordelijkheid.

Het benzineverbruik bij het huren van een motor of scooter komt voor uw eigen rekening. De minimale huurperiode is een dag. U moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs van minstens een jaar oud. BMW R 1150 GS ABS, BMW F 650 GS, 500-650cc Enduro, Quad & Scooter 50cc tot 125cc.

U kunt uiteraard ook kiezen voor een autovakantie op Kreta: Kreta autoverhuur en tours

Combinatie vakantie op Kreta: We bieden een scooter- of motorvakantie aan in combinatie met accommodatie. We beschikken ook over fly-drive routes (GPS en routekaarten) voor scooters en motoren. Ook zijn er diverse opties voor een motor-of scootervakantie met onze routekaarten. Bovendien organiseren we regelmatig zelf scootertours.

Jeepsafari op Kreta: Een jeepsafari is een plezierige manier om off-road door het binnenland van Kreta te rijden. Een jeepsafari op Kreta bevat veel elementen voor een leuke actieve vakantie: avontuur, cultuur, oude Kretenzer dorpjes, barbecue en prachtige landschappen op ons mooie eiland.

Excursies: Een pagina vol met alle excursies die u op Kreta kunt ondernemen. Excursies voor de zomer en winter op een eiland dat 12 maanden per jaar meer dan de moeite waard is.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.