Vakantie op Kreta Griekenland 20182018-03-20T14:58:37+00:00

Vakantie op Kreta Griekenland 2019

Vakantie op Kreta Griekenland 2018: Voor het huren van appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta kunt u bij ons het hele jaar door terecht. Als u op zoek bent naar appartementenverhuur en accommodatie op Kreta bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden verschillende appartementen, die geschikt zijn voor families, singles, koppels of meerdere personen. Het maakt niet uit of het zomer of winter is, op het meest zuidelijk gelegen vakantie-eiland van Europa kunt u altijd genieten van de buitenlucht. Wij helpen u graag om uw vakantie op Kreta Griekenland naar uw wens in te vullen. Een actieve outdoor vakantie, een strandvakantie of een combinatie van beide kunnen we allemaal voor u realiseren.

Laatste update: 20.09.18: Vakantie op Kreta 2018 – vakantie informatie Kreta – vakantie appartementen op Kreta – actieve vakanties naar Kreta – actieve excursies Kreta – appartementenverhuur Kreta – vakanties op Kreta – vakantienieuws uit Kreta

 

Vakantie op Kreta Griekenland – Zorbas appartementen

Vakantie appartementen en verblijf op Kreta bij Zorbas Island: Deze pagina geeft u meer een indruk van uw vakantie bij Zorbas Island. Ons appartementencomplex is kleinschalig opgezet en ligt aan de rand van Kokkini Hani. Bij Zorbas Island zit u niet tussen het massatoerisme en u krijgt de kans het echte Kreta ontdekken. De centrale ligging direct aan de kust is een ideale uitvalsbasis voor uw excursies en activiteiten. Dankzij de rustige omgeving kunt u genieten van een heerlijke vakantie die u naar eigen wens invult; van outdoor activiteiten tot ontspannen liggen bij ons prachtige zwembad of op het zandstrand voor Zorbas Island. Onze gasten maken hier gratis gebruik van ligbedden en parasols. In de omgeving zijn meerdere zandstranden, zowel afgelegen als drukker met watersportactiviteiten. Uw ontbijt, lunch en diner verzorgen wij in onze taverna en poolbar, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht over zee. Als u tussendoor zin heeft in iets lekkers, dan serveren we dat ook bij het zwembad en op het strand.

Sitemap verhuur vakantie-appartementen Kreta: Op deze pagina vindt u de beschrijving van onze appartementen en de vakantiewoningen. Verder is hier allerlei informatie te vinden over de vele soorten vakantie; autoverhuur met accommodatie, activiteiten en excursies tijdens de vakantie op Kreta, omschrijvingen van zomer- & wintervakanties, Pasen en Kerstprogramma, etc. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een vakantie voor singles, vakantie voor stellen, kindervakantie of familievakantie. Bij ons is iedereen welkom, het maakt niet uit hoe lang of met wie u naar Kreta wilt.

Vakantie op Kreta Griekenland – Excursies

Sitemap vakantie excursies op Kreta: Hier vindt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta, zoals auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie, duiken, fietsen, wandelen, wandelcombinaties op Kreta, Griekse kookles, golfen, bootreizen, paardrijden, outdoor activiteiten, zeilen, jeepsafari, vissen, groepsexcursies, wekelijkse excursieprogramma’s, Auto routes met GPS en kaart of fly-drive.

Vakantie op Kreta Griekenland – Foto’s

Nieuws- en fotopagina Kreta: Op Kreta vakantie vandaag vindt u de nieuwste foto’s, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze meest recente activiteiten. Daarnaast vindt u een uitgebreide collectie fotoalbums en fotoboeken van onze appartementen en excursies, zowel in de zomer als in de winter. Deze foto’s zijn genomen in de afgelopen jaren door ons en de gasten van Zorbas Island en geven u de beste indruk van een verblijf op Kreta. Van een vakantie op Kreta Griekenland hebben wij ook leuk beeldmateriaal; op deze pagina kunt u filmpjes bekijken van de accommodatie, de omgeving en de activiteiten die wij organiseren.

Aanbiedingen naar Kreta: Hier vindt u wekelijks aanbiedingen en mogelijkheden voor uw vakantie naar Kreta. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen en alternatieven om snel op vakantie te gaan.

Vliegen op Kreta: Zowel in de zomer als in de winter zijn er veel opties om goedkoop naar Kreta te vliegen. Op deze pagina hebben wij een groot aantal vliegmaatschappijen en aanbieders van vluchten voor u duidelijk onder elkaar gezet. Mocht u toch nog moeite hebben met het vinden van de juiste vlucht, dan zoeken wij graag met u mee!

Vakantie op Kreta Griekenland: De reserveringen voor de zomer en winter zijn alweer begonnen. Mail ons gerust voor meer informatie over een vakantie op Kreta. Geniet van een vakantie op Kreta Griekenland met mogelijkheden voor zowel de zomer als de winter.

Vakantie op Kreta Griekenland