Vakantie op Kreta Griekenland

Vakantie op Kreta Griekenland: Voor het huren van appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta kunt u bij ons het hele jaar door terecht. Als u op zoek bent naar appartementenverhuur en een mooie accommodatie op Kreta, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende appartementen, die geschikt zijn voor families, singles, koppels of meerdere personen. Het maakt niet uit of het zomer of winter is. Op het meest zuidelijk gelegen vakantie-eiland van Europa kunt u altijd genieten van de buitenlucht. Wij helpen u graag om uw vakantie op Kreta Griekenland naar uw wens in te vullen. Een actieve outdoor vakantie, een strandvakantie of een combinatie van beide kunnen we allemaal voor u realiseren. Wanneer u speciale wensen heeft, willen wij u graag helpen met het samenstellen van de perfecte vakantie op Kreta.

Vakantie op Kreta Griekenland – Zorbas appartementen – verblijf en vakantie op Kreta – kokkini hani Kreta

Appartementen verblijf en vakantie naar Kreta: Deze pagina geeft u meer een indruk van uw vakantie op Kreta bij Zorbas Island. Ons appartementencomplex is kleinschalig opgezet en ligt aan de rand van Kokkini Hani. Bij Zorbas Island zit u niet tussen het massatoerisme en u krijgt de kans om het echte Kreta ontdekken. De centrale ligging direct aan de kust is een ideale uitvalsbasis voor uw excursies en activiteiten. Dankzij de rustige omgeving kunt u hier genieten van een heerlijke vakantie die u geheel naar eigen wens in kunt vullen. Van outdoor activiteiten tot ontspannen liggen bij ons prachtige zwembad of juist op het zandstrand voor Zorbas Island. Vakantie op Kreta in 2020…. we zijn er klaar voor!

Het zandstrand van Zorbas Island (kokkini Hani – kreta): Onze gasten maken hier gratis gebruik van ligbedden en van parasols. In de omgeving zijn meerdere zandstranden. Er zijn afgelegen stranden, maar ook drukkere stranden met watersportactiviteiten (in de buurt). Uw ontbijt, lunch en diner verzorgen wij in onze taverne en poolbar, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht over zee. Als u tussendoor zin heeft in iets lekkers, dan serveren we dat ook bij het zwembad en zelfs op het strand.

Daarnaast organiseren wij dagelijks excursies om u een onvergetelijke vakantie op Kreta te bezorgen. Tijdens onze excursies leert u dit schitterende eiland een steeds beetje beter kennen. Het eiland Kreta is zeer divers, waardoor u op iedere plaats weer veel nieuwe dingen ziet. Laat u verrassen met alles dat dit eiland te bieden heeft.

Verhuur vakantie-appartementen op Kreta: Op deze pagina vindt u de beschrijving van onze appartementen en de vakantiewoningen. Verder is hier allerlei informatie te vinden over de vele soorten vakanties; autoverhuur met accommodatie, activiteiten en excursies tijdens de vakantie op Kreta, omschrijvingen van zomer- & wintervakanties, Pasen en Kerstprogramma, etc. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een vakantie op Kreta voor singles, een vakantie voor stellen, een kindervakantie of een familievakantie. Bij ons is iedereen welkom, het maakt niet uit hoe lang of met wie u naar Kreta wilt komen.

Vakantie op Kreta Griekenland – Excursie op Kreta – actief op vakantie

Vakantie  Kreta – Excursies: Hier vindt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta, zoals auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie, actieve outdoor vakantie op Kreta, duiken, snorkelen, e-bikes, fietsen MTB, wandelen, wandelcombinaties op Kreta, Griekse kookles, golfen, bootreizen, paardrijden, outdoor activiteiten, zeilen, jeepsafari, vissen, groepsexcursies en wekelijkse excursieprogramma’s. Ook beschikken wij over verschillende auto routes met GPS en kaart. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot fly-drive. Tijdens de excursies maakt u steeds een beetje beter kennis met Kreta. Er zijn dagelijks mogelijkheden om dit eiland te verkennen. Ook met de vele wandelingen ziet u veel van het eiland. Wij beschikken over 70 wandelingen, die allemaal uniek zijn.

Vakantie op Kreta Griekenland – Foto’s en informatie – actieve vakantie op Kreta

Nieuws uit Kreta – Griekenland & fotopagina Kreta: Op Kreta vakantie vandaag vindt u de nieuwste foto’s, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze meest recente activiteiten. Daarnaast vindt u een uitgebreide collectie fotoalbums en fotoboeken van onze appartementen en excursies, zowel in de zomer als in de winter. Deze foto’s zijn genomen in de afgelopen jaren door ons en door de gasten van Zorbas Island. De foto’s geven u de beste indruk van een verblijf op Kreta. Van een vakantie op Kreta Griekenland hebben wij ook leuk beeldmateriaal. Op deze pagina kunt u filmpjes bekijken van de accommodatie, de omgeving en de activiteiten die wij organiseren.

Aanbiedingen voor een vakantie  Kreta: Hier vindt u wekelijks aanbiedingen en mogelijkheden voor uw vakantie naar Kreta. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen en alternatieven om snel op vakantie te gaan.

Vliegen op Kreta Griekenland: Zowel in de zomer als in de winter zijn er veel opties om goedkoop naar Kreta te vliegen. Op deze pagina hebben wij een groot aantal vliegmaatschappijen en aanbieders van vluchten voor u duidelijk onder elkaar gezet. De vluchtprijzen fluctueren vaak, maar het is zeker mogelijk om een passende vlucht te vinden. Mocht u toch nog moeite hebben met het vinden van de juiste vlucht, dan zoeken wij graag met u mee! U kunt ons hiervoor altijd een mailtje sturen.

Vakantie op Kreta Griekenland: De reserveringen voor de zomer en winter zijn alweer begonnen. Mail ons gerust voor meer informatie over een vakantie op Kreta Griekenland. Geniet van een heerlijke vakantie op Kreta met mogelijkheden voor zowel de zomer als in de winter. Tijdens uw verblijf is het natuurlijk zeker een goed idee om iets van dit schitterende eiland te zien.

Wij organiseren dagelijks excursies, waardoor u veel van het eiland ziet. Naast de excursies die wij organiseren is het ook mogelijk om een auto te huren. Wij beschikken over unieke autoroutes, waardoor u op plaatsen komt waar de meeste toeristen niet komen.

Vakantie op Kreta Griekenland