Taverna en restaurant bar Kokkini Hani Kreta Griekenland Griekse taverna, restaurant en poolbar: De Zorbas bar en taverna zijn gelegen aan zee naast het zwembad met een geweldig uitzicht over de Egeïsche zee en het eiland Dia. De Zorbas taverne in Kokkini is de perfecte plek om elkaar te ontmoeten. De taverne is de hele dag geopend vanaf 08.30 uur ‘s ochtends.

De Zorbas Island taverne – bar is het grootste deel van het jaar geopend. De bar is zeer toegankelijk en betaalbaar. Gezelligheid voor iedereen! U kunt ook gebruik maken van het poolbiljart, darten en andere spellen. We verkopen allerlei soorten wijn, (lokaal) bier, cocktails, gedistilleerde dranken, limonade, ijs, ijsthee, koffie met gebak en onze beroemde Zorbas ijskoffie. Ons ontbijt, brunch, lunch en diner zijn zeer populair in de omgeving: tegen zeer goede prijzen. Voor al uw vragen kunt u altijd bij de bar terecht.

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – Lekker eten

Zorbas Kafenion in Kokkini Kreta Griekenland (taverna): Vanaf 08.30 uur ’s morgens kunt u genieten van een overheerlijk ontbijt aan het zwembad op het terras. De keuken is de hele dag en avond open. Elke dag bereiden we een ander menu. Wij besteden veel aandacht aan onze dagschotels, die internationaal zijn, maar zeker onder Griekse invloed zijn bereid.

U kunt natuurlijk ook van de kaart eten. Elke zaterdag kunt u genieten van onze beroemde Zorbas barbecue avond: een uitgebreide barbecue! Een kaart met vele Griekse en internationale gerechten: u kunt bij ons uitgebreid tafelen!

Tevens organiseren wij 1 maal per week een uitgebreide culinaire avond. De Griekse meze avond: een tafel vol met traditionele Griekse gerechten, waar u van zult smullen. Lekker eten aan een lange tafel met hapjes! Regelmatig organiseren wij een wijnproeverij, met mooie wijnen uit Kreta en Griekenland.

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – Muziek, darts en meer

Ook op muziekgebied zitten we bij de Zorbas bar niet stil: regelmatig organiseren we muziekthema avonden. Deze zijn altijd druk bezocht! Met Zorbas Kreta terug in de tijd: de sixties, seventies & eighties komen altijd voorbij!

Onze muziekkeuze is uiteenlopend. We organiseren regelmatig een Griekse avond met live muziek op Zorbas! U kunt genieten van Kretenzer muziek en vele andere verschillende soorten Griekse muziek. Grieks dansen zal weinig problemen geven, wij laten u graag zien hoe dat gaat.

Het biljart staat bij op het terras, ook kunt u darts spelen bij de Zorbas bar. Voor darten op Kreta moet u bij ons zijn!

Zorbas bar Kokkini Hani Kreta is het grootste deel van het jaar geopend. We beschikken over een goed geïsoleerde bar, heerlijk in zomer en winter, er is zowel airco als verwarming aanwezig. De bar heeft een schuifpui, als we die open schuiven staat u vlak naast het zwembad.

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – Bar specials

Zorbas bar specials: al jaren hebben we een drankje dat het meest genuttigd wordt op Zorbas, de beroemde “Zorbas ice wine”. Een lokale landwijn in een longdrink glas overgoten met ijs. Ook zijn onze kindercocktails beroemd. Kindercocktails op Kreta maken we klaar met veel fruit en leuke kleurtjes.

In de Zorbas bar kunt u genieten van onze heerlijke Zorbas cocktails. Cocktails maken is niet zomaar wat alcohol in een glas gieten, het gaat erom dat u de juiste samenstelling krijgt om echt te genieten van de Zorbas cocktails.

Wilt u eens lekker aan het strand eten, of een andere leuke Griekse taverna bezoeken, alles is in Kokkini Hani op loopafstand. We helpen u graag op weg voor een lekker Grieks diner op Kreta. Wilt u een avond naar de disco, dan bellen we graag een taxi voor u. Of wilt u een avond naar een Griekse feestbar in Heraklion, we kunnen het allemaal voor u organiseren. Stappen en uitgaan op Kreta is niet ingewikkeld, alles is dichtbij.

Zorbas Taverna en restaurant-bar Kokkini Hani Kreta Griekenland – Voetbal

Bij ons kunt u in de avond lekker zitten aan de bar, aan een gezellig tafeltje rond het zwembad, in de zwoele atmosfeer die Kreta u schenkt. Heerlijk op een zwoele avond genieten na een zonovergoten dag op Kreta! Vakantie in Kokkini is genieten voor iedereen! In een 100% Griekse omgeving, waar alles in de omgeving op loopafstand is. Kijk voor meer informatie over Kokkini en omgeving op: Kokkini Hani en omgeving.

Voetbal op Kreta: Wij denken natuurlijk aan de voetballiefhebbers, maar ook aan degenen die niet zo van voetbal houden. Op een van onze televisies kunt u voetbal kijken, maar degenen die niet van voetbal houden hoeven zich er niet aan te storen! Het voetbal is voorzien van Nederlands commentaar.

Veranderingen in ons programma zijn onder voorbehoud. Als u mee wilt doen aan een bepaalde excursie of activiteit, meld ons dat dan op voorhand, zodat wij teleurstellingen kunnen voorkomen.

Wij organiseren ook diverse excursies, bijvoorbeeld: een excursie naar een waterpark (met grote glijbanen), paardrijden op Kreta, auto huren op Kreta, scooterverhuur op Kreta, motorrijden op Kreta, stranden watersport, golf op Kreta, fietsen op Kreta, wandeltours op Kreta, duiken op Kreta, vissen op Kreta, klimmen op Kreta, outdoorvakantie op Kreta, scootertoer op Kreta, zeilen op Kreta, kijk maar eens op ons excursiemenu: er is hier heel veel te doen. Als u op zoek bent naar een specifieke excursie op Kreta, laat het ons dan weten.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.