Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, aarzelt u dan niet ons een mailtje te sturen op onderstaand adres. U ontvangt geen standaard antwoord, wij mailen u persoonlijk terug.

Postadres:
Zorbas Island
PO BOX 41
Anopoli, Heraklion
71500 – Crete
Greece

E-mail

zorbasisland@gmail.com

Telefoon
U kunt ons een mail sturen, dan ontvangt u onze telefoongegevens. In geval van nood kunt u een tekstbericht sturen naar telefoonnummer 0030-6976788022 (laat uw nummer achter per SMS en u krijgt spoedig telefoon terug) . Let op: U kunt niet bellen met dit nummer.

Adres: Zorbas Island – Dionisou Solomou (Beach Road) 71500 Kokkini Hani – Kreta – Griekenland

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op KretaVoor het huren van appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta kunt u bij ons een groot deel van het jaar terecht. Als u op zoek bent naar appartementenverhuur en een mooie accommodatie op Kreta, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende appartementen, die geschikt zijn voor families, singles, koppels of meerdere personen. Op het meest zuidelijk gelegen vakantie-eiland van Europa kunt u altijd genieten van de buitenlucht. Wij helpen u graag om uw vakantie op Kreta naar uw wens in te vullen. Een actieve outdoor vakantie, een strandvakantie of een combinatie van beide kunnen we allemaal voor u realiseren. Wanneer u speciale wensen heeft, willen wij u graag helpen met het samenstellen van de perfecte vakantie op Kreta.