Familievakantie op Kreta Griekenland: Mogelijkheden van appartmenten, villa’s, vakantie huizen op Kreta. De Zorbas Island appartementen liggen aan zee, het zandstrand ligt op 30 seconden loopafstand. De appartementen zijn ruim opgezet, het beddengoed wordt twee keer per week verschoond. We bieden u een accommodatie voor het hele gezin op Kreta. Onze familie appartementen zijn voor families en groepen een ideale vakantieplek. Kreta biedt vakantiemogelijkheden voor zomer en winter. Mail ons voor meer informatie voor een vakantie-appartement. We beschikken over 2,3 enn 4 persoons appartementen op Kreta, ook kunnen we extra bedden bijplaatsen. We hebben ook kleinere appartementen, die veel gehuurd worden door ouders met grotere kinderen. Dan beschikt u over naast elkaar gelegen appartementen, voor 2 tot 12 personen. Er zijn ook alternatieven voor grotere groepen.

Vakantiewoningen op Kreta te huur: We bieden u verschillende soorten vakantiewoningen op Kreta: De oppervlakte van de grotere vakantiewoningen op Kreta is 80m2. De woonkamer heeft airconditioning en een grote open keuken, met een grote koelkast en een vier pits kookplaat en oven. Er zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer, toilet en veranda’s, Er is veel opbergruimte beschikbaar. De woonkamer bestaat uit een eettafel voor 2 tot 8 personen, een heerlijke grote bank, salontafel, openhaard voor als u de vakantiewoning in de winter huurt.

Familievakantie op Kreta – Appartementen zijn ook geschikt voor grotere groepen

De appartementen en vakantiewoningen zijn ideaal voor een familievakantie op Kreta. Families en groepen kunnen hier genieten van rust en privacy. De kleinere woningen zijn ook uitermate geschikt voor twee personen. De grote accommodatie is ingericht voor 4 tot maximaal 8 personen, maar ook groepen kunnen twee grote accommodaties huren voor 16 tot maximaal 22 personen. We kunnen de accommodatie ook inrichten voor groepsvakantie op Kreta. Dit is echter wel op speciaal verzoek.

Familieaccommodatie op Kreta: Grotere familieappartementen, ideaal voor een familievakantie op Kreta. De appartementen zijn geschikt voor families en groepen, maar ook voor 1 en 2 personen. Ook beschikken we over een aantal privé accommodaties. Alle familieappartementen in Kreta kunt u boeken inclusief half pension. Appartementen en accommodaties Kreta Griekenland met meerdere alternatieven voor families. verblijf in villa’s op Kreta. Deze huizen zijn gelegen op een rustige lokatie.

Villa voor 14 personen, bestaande uit 3 tweepersoonskamers, een familiekamer en een slaapkamer met 4 stapelbedden, allemaal met eigen badkamer. Gelegen op de hoogten van Anopolis, 3 kilometer van de badplaats Kokkini Hani, 15 kilometer van het centrum van Heraklion in de richting van Agios Nikolaos aan de noordkust van het eiland. Privé zwembad verwarmd in laagseizoen. Rustige en aangename omgeving met een prachtig uitzicht op de bergen. Geografisch punt in het noordelijke centrum van Kreta, perfect voor een begin om het eiland te ontdekken.

Kindvriendelijk verblijf voor jongeren en ouders op Kreta: Onze appartementen zijn geschikt voor een familievakantie op Kreta, stellen, jongeren, ouderen en groepen. We beschikken over 2 appartementen, die geschikt zijn voor minder valide mensen. Internet: u kunt tijdens uw vakantie gebruik maken van onze WIFI, u moet dan wel uw eigen laptop of tablet meebrengen.Hier kunt u in de zomermaanden gerust op vakantie gaan met jongeren en pubers. Er zijn vele activiteiten.

Excursies op KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta. Wij bieden u mogelijkheden voor een vakantie op Kreta

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.