Vakantiehuis te huur op Kreta Griekenland 2021: Heeft u altijd al eens in een privé vakantiewoning midden in een olijfgaard willen logeren? Dit is uw kans! Wij bieden u een privé vakantiewoning in een rustige olijfgaard omringd door een prachtige tuin met overdekte veranda’s. Dit vakantiehuis is centraal gelegen op Kreta in een rustige omgeving, maar toch overal dichtbij (10 minuten met de auto naar het strand en 20 minuten naar het vliegveld). Deze vakantiewoning is geschikt voor 2 tot 4 personen en is van alle gemakken voorzien. U kunt hier dag en nacht genieten van het unieke buitenleven op Kreta: in de mooie tuin met sinaasappelbomen, bananenbomen, cactussen en bougainville of op de zuidelijk gelegen veranda’s. In de heerlijke tuin zijn meerdere plekken waar u uw stoel kunt neerzetten om te genieten van zon of juist schaduw. Vanuit de tuin heeft u een heerlijk uitzicht op eeuwenoude olijfbomen, de bergen en een dorp.

Op de veranda staan twee luxe ligbedden waarop u heerlijk kunt liggen lezen, tot rust komen en genieten van de geluiden uit de natuur.

Informatie vakantiewoning op Kreta: Deze vakantiewoning heeft een woonkamer met schuifpui richting het zuiden, uitlopend op een veranda van 30 vierkante meter. De comfortabel ingerichte woonkamer heeft een airco en houtkachel (winter). Op de overdekte veranda kunt u zomer en winter buiten zitten. Er is een grote vide als slaapkamer voor twee personen met een prachtig uitzicht over de vallei en de Diktiberg. Op de begane grond is  een afsluitbare slaapkamer voor twee personen, een complete open keuken, douche, toilet en een wasmachine. Dit vakantiehuis heeft een ruime tuin van 600m2 midden in een olijfgaard. Er is buiten ook een barbecue aanwezig. Hier kunt u echt genieten van uw rust!

Vakantiehuis te huur op Kreta Griekenland – Fietsen in de omgeving

Mocht u ook actief willen zijn, dan kunt u twee elektrische mountainbikes (Sduro Haibike) huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen. U kunt uw rondje zo makkelijk of zo zwaar maken als u zelf wilt. Met de elektrische ondersteuning zijn de bergen in de omgeving goed te doen.

U kunt natuurlijk zelf koken of heerlijk in de tuin barbecueën, maar in de omgeving zijn meerdere tavernes en er kan ook eten thuisbezorgd worden bij uw vakantiehuis in de olijfboomgaard.

Als u wilt, zorgen wij ervoor dat bij uw aankomst de koelkast gevuld is of andere gewenste boodschappen voor u klaarstaan. Mail ons voor meer informatie!

Afgelegen vakantiewoning op Kreta – Rust en natuur

Afgelegen vakantiewoning op Kreta: In de “Lagos” (de lokale naam van de olijfgaard) staan hoofdzakelijk olijfbomen met hier en daar een huis, maar nooit dicht op elkaar. Hier kunt u genieten van rust en is toch alles wat u dagelijks nodig heeft dichtbij. Deze rustige vakantiewoning op Kreta ligt op 500 meter afstand van een traditioneel dorp. Het mooie Griekse dorp heeft een kafenion (koffiehuis), een kleine supermarkt, kerkjes, een indrukwekkend klooster, een pottenbakker, een bronsgieterij, kaasmakerij, drie schaapsherders en een zeer gastvrije bevolking! De omgeving bestaat uit 12 kleine dorpen, die allemaal uniek zijn.

U kunt dit vakantiehuis in de natuur van Kreta het hele jaar door huren!

Vakantiehuis te huur op Kreta – Wandelen

Wandelingen in de omgeving van uw privéwoning op Kreta: De omgeving is uitermate geschikt voor wandelen en hiking. We beschikken over veel routes voor unieke wandelingen. U kunt vanaf uw vakantiehuis individueel wandelen met een wandelkaart, routebeschrijvingen en GPS-routes. Van korte wandelingen (5-8 km) tot uitdagende hikes (15 – 20 km) door een adembenemende natuur, maar ook door traditionele Kretenzische dorpjes.

Vakantiehuis Kreta Griekenland – Elektrisch fietsen

Fietsen, MTB, elektrisch fietsen, Fatbike of Cubebikes op Kreta: Bij het huis kunt u twee elektrische Sduro Haibikes huren. Mocht u een ander soort fiets willen of extra fietsen, kunnen we tijdens uw vakantie verschillende soorten fietsen bij uw vakantiehuis afleveren. Tevens kunt u met ons meegaan om zelf een geschikte (elektrische) fiets uit te kiezen. We hebben vanaf uw vakantiewoning op Kreta allerlei routes die u individueel kunt fietsen met routekaarten of GPS-routes, ook geschikt voor off-road mountainbiken. De fietsroutes, van 20 tot 80 km, zijn zorgvuldig uitgezet. We beschikken over meerdere fietsroutes, ook gasten die langer op Kreta verblijven, hoeven zich niet vervelen. Als u fietsschoenen heeft, kunt u beter eigen trappers meenemen, om zo zeker te zijn dat alles past.

Vakantiewoning huren op Kreta – Rijden met de huurauto –  Autoroutes

Autoroutes vanaf uw vakantiehuis op Kreta: Kreta is een prachtig veelzijdig eiland, ideaal om in de zomer en de winter met de auto te ontdekken. Wij regelen graag een huurauto voor u op Kreta en we bieden u (gratis) verschillende interessante autoroutes. Als u zelf een auto huurt vanaf de luchthaven kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze routes. De autoroutes zijn nauwkeurig uitgezet, zodat u het echte Kreta kunt ontdekken. Het vakantiehuis ligt zo centraal dat u veel van Kreta kunt ontdekken. Ook voor langere periodes zijn er genoeg autoroutes, dus vraag gerust een prijsopgave voor een huurauto!

Olijfolie uit Kreta – Webshop

Olijven persen: In de wintermaanden zijn de olijfboeren druk bezig met het oogsten van olijven. De olijven worden tot olijfolie geperst in speciale olijffabriekjes. Ook in de directe omgeving van uw vakantiehuis zijn, in de winter, de olijfoliefabriekjes geopend. We laten u graag het proces van het maken van biologische olijfolie zien: van het oogsten tot het eindresultaat: extra virgin olijfolie uit Kreta! Bezoek hier onze webshop

Pottenbakkerij: Iets buiten het dorp kunt u een bezoek brengen aan een pottenbakkerij, waar de pottenbakker u laat zien hoe hij met de hand diverse voorwerpen maakt. U kunt zelf ook een creatie maken samen met de pottenbakker!

Bronsgieterij: om de hoek bij de pottenbakker is de werkplaats van een bronsgieter. Dit is de laatste bronsgieter op Kreta die nog op dezelfde manier als de oude Grieken het brons giet. Het is mogelijk om hier een workshop te volgen en zelf iets te maken of om rond te kijken. De bronsgieter legt u graag het proces uit en laat zijn creaties aan u zien.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op via active.holiday.crete@gmail.com.

Vakantie op Kreta GriekenlandVoor het huren van appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta kunt u bij ons het hele jaar door terecht.

Diverse accommodaties op Kreta Griekenland (combinatie vakantie op diverse locaties op Kreta): Om het eiland Kreta echt goed te ontdekken, kunt u tijdens uw vakantie op Kreta op meerdere verschillende locaties verblijven; van Noord naar Zuid of van Oost naar West.

Vakantiehuis te huur op Kreta