Familie vakantie op Kreta Griekenland: De appartementen liggen aan zee, het zandstrand ligt op 30 seconden loopafstand. De appartementen zijn ruim opgezet, het beddengoed wordt twee keer per week verschoond. We bieden u een accommodatie voor het hele gezin op Kreta. Onze familie appartementen zijn voor families en groepen een ideale vakantieplek. Kreta biedt vakantiemogelijkheden voor zomer en winter. Mail ons voor meer informatie voor een vakantie-appartement. We beschikken over 4-12 persoons appartementen op Kreta, ook kunnen we extra bedden bijplaatsen. We hebben ook kleinere appartementen, die veel gehuurd worden door ouders met grotere kinderen. Dan beschikt u over naast elkaar gelegen appartementen, voor 2 tot 12 personen. Er zijn ook alternatieven voor grotere groepen. 

Familievakantie op Kreta – Appartementen voor het hele gezin

Zorbas Island familie appartementen op Kreta: Zorbas Island in Kokkini Hani op Kreta bestaat uit 20 appartementen en 2 vakantiehuizen. Het is kleinschalig opgezet en we zorgen voor een persoonlijke benadering. Elk appartement heeft een eigen veranda of tuintje. Elke kamer is gezellig ingericht. In de appartementen is een open keuken aanwezig met koelkast, dubbele kookplaat, kookgerei, glazen, bestek, borden, waterkoker, enz. De appartementen zijn voorzien van douche en toilet met haarföhn. In de slaapkamer vindt u een grote inbouwkast, waar voldoende plaats is voor het opbergen van kleding en koffers. Airco is aanwezig. De appartementen zijn ingericht voor zomer en winter, alle appartementen zijn geïsoleerd. Tevens zijn er babybedjes aanwezig op Zorbas appartementen. Familievakantie op Kreta.

Kindvriendelijk verblijf voor jongeren en ouders op Kreta: Onze appartementen zijn geschikt voor een familievakantie op Kreta, stellen, jongeren, ouderen en groepen. We beschikken over 2 appartementen, die geschikt zijn voor minder valide mensen. Internet: u kunt tijdens uw vakantie gebruik maken van onze WIFI, u moet dan wel uw eigen laptop of tablet meebrengen.

Hier kunt u in de zomermaanden gerust op vakantie gaan met jongeren en pubers. Er zijn vele activiteiten.

Vakantiewoningen op Kreta te huur: We bieden u verschillende soorten luxe vakantiewoningen op Kreta: De oppervlakte van de grotere luxe vakantiewoningen op Kreta is 80m2. De woonkamer heeft airconditioning en een grote open keuken, met een grote koelkast en een vier pits kookplaat en oven. Er zijn 2 grote slaapkamers en 2 badkamers, toilet en veranda’s met een tuin voor het huis. Er is veel opbergruimte beschikbaar. De woonkamer bestaat uit een eettafel voor 2 tot 8 personen, een heerlijke grote bank, salontafel, TV (eventueel mogelijkheden voor Nederlandse TV) en een open haard voor als u de vakantiewoning in de winter huurt.

De oppervlakte van de kleinere luxe vakantiewoningen op Kreta is 40m2. Een woonkamer met open keuken en deur naar de veranda. De slaapkamer heeft twee- en eenpersoons bedden. Er is een douche en toilet . Tuin: rond de accommodatie ligt een grote tuin met grasveld en zitjes.

Familievakantie op Kreta – Appartementen zijn ook geschikt voor grotere groepen

De appartementen en vakantiewoningen zijn ideaal voor een familievakantie op Kreta. Families en groepen kunnen hier genieten van rust en privacy. De kleinere woningen zijn ook uitermate geschikt voor twee personen. De grote accommodatie is ingericht voor 4 tot maximaal 8 personen, maar ook groepen kunnen twee grote accommodaties huren voor 16 tot maximaal 22 personen. We kunnen de accommodatie ook inrichten voor groepsvakantie op Kreta. Dit is echter wel op speciaal verzoek.

Mogelijkheden: onze accommodaties zijn te huur voor minimaal een weekend. U kunt natuurlijk ook voor een week huren, twee weken, een maand of zelfs voor langere periodes (bijvoorbeeld om te overwinteren) op Kreta. U kunt ons altijd mailen voor meer informatie en prijzen. De appartementen worden standaard twee maal per week schoongemaakt en van nieuw beddengoed en badhanddoeken voorzien. Het is natuurlijk is het ook mogelijk uw vakantiewoningen dagelijks schoon te laten maken. Ook kunt u eventueel kleding laten wassen, die krijgt u na 24 uur weer terug.

In de zomermaanden (kinderseizoen, familie appartementen en verblijf) organiseren we tevens puzzeltochten in de bergen, nachtelijke dropping, speurtocht, zwemwedstrijden, strandfeest met BBQ en een watersportmiddag.

Vakantie Kreta Griekenland: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres ook voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta.

Excursies op KretaExcursie informatie over Kreta, Actieve groep excursies, outdoor vakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie.