Vakantie op Kreta Griekenland 2023: Voor het huren van appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta kunt u bij ons een groot deel van het jaar terecht. Als u op zoek bent naar appartementenverhuur en een mooie accommodatie op Kreta, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende appartementen, die geschikt zijn voor families, singles, koppels of meerdere personen. Op het meest zuidelijk gelegen vakantie-eiland van Europa kunt u altijd genieten van de buitenlucht. Wij helpen u graag om uw vakantie op Kreta naar uw wens in te vullen. Een actieve outdoor vakantie, een strandvakantie of een combinatie van beide kunnen we allemaal voor u realiseren. Wanneer u speciale wensen heeft, willen wij u graag helpen met het samenstellen van de perfecte vakantie op Kreta.

Nieuwsbrief Zorbas Island 2023 vakantie op Kreta: Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van nieuws voor een vakantie op Kreta in 2023. Met de feestdagen in zicht is er niks heerlijkers dan alweer aan de zomer te denken en de vakantie te gaan plannen.

Vakantie op Kreta Griekenland 2023 : De reserveringen voor komend seizoen zijn alweer begonnen. Mail ons gerust voor meer informatie over een vakantie op Kreta, Griekenland. Geniet van een heerlijke vakantie op Kreta met mogelijkheden voor zowel de zomer als in de winter (op aanvraag). Tijdens uw verblijf is het natuurlijk zeker een goed idee om iets van dit schitterende eiland te zien.

Wij organiseren excursies, waardoor u veel van het eiland ziet. Naast de excursies die wij organiseren, is het ook mogelijk om een auto te huren. Wij beschikken over unieke autoroutes, waardoor u op plaatsen komt waar de meeste toeristen niet komen.

Vakantie op Kreta Griekenland 2023 – Zorbas appartementen Kreta – verblijf en vakantie op Kreta – Kreta vakanties – Kokkini Hani Kreta Griekenland – vakantie Kretaactief naar Kreta

Appartementen verblijf en vakantie op Kreta: Deze pagina geeft u een indruk van uw vakantie op Kreta bij Zorbas Island. Ons appartementencomplex is kleinschalig opgezet en ligt aan de rand van Kokkini Hani. Bij Zorbas Island zit u niet tussen het massatoerisme en u krijgt de kans om het echte Kreta ontdekken. De centrale ligging direct aan de kust is een ideale uitvalsbasis voor uw excursies en activiteiten. Dankzij de rustige omgeving kunt u hier genieten van een heerlijke vakantie die u geheel naar eigen wens in kunt vullen. Van outdoor activiteiten tot ontspannen liggen bij ons prachtige zwembad of juist op het zandstrand voor Zorbas Island.

Het zandstrand van Zorbas Island (Kokkini Hani – Kreta)Vakantie op Kreta Griekenland 2023:

Onze gasten maken hier gratis gebruik van ligbedden en van parasols. In de omgeving zijn meerdere zandstranden. Er zijn afgelegen stranden, maar ook drukkere stranden met watersportactiviteiten (in de buurt). Uw ontbijt, lunch en diner verzorgen wij in onze taverne en poolbar, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht over zee. Als u tussendoor zin heeft in iets lekkers, dan serveren we dat ook bij het zwembad.

Daarnaast organiseren wij excursies om u een onvergetelijke vakantie op Kreta te bezorgen. Tijdens onze excursies leert u dit schitterende eiland steeds een beetje beter kennen. Het eiland Kreta is zeer divers, waardoor u op iedere plaats weer veel nieuwe dingen ziet. Laat u verrassen met alles dat dit eiland te bieden heeft.

Verhuur vakantie-appartementen op Kreta: Op deze pagina vindt u de beschrijving van onze appartementen en de vakantiewoningen. Verder is hier allerlei informatie te vinden over de vele soorten vakanties; autoverhuur met accommodatie, activiteiten en excursies tijdens de vakantie op Kreta, omschrijvingen van zomer- & (op aanvraag) wintervakanties, Pasen en Kerstprogramma, etc. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een vakantie op Kreta voor singles, een vakantie voor stellen, een kindervakantie of een familievakantie. Bij ons is iedereen welkom, het maakt niet uit hoe lang of met wie u naar Kreta wilt komen.

Vakantie Kreta – Excursies: Hier vindt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta, zoals auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie, actieve outdoorvakantie op Kreta, duiken, snorkelen, e-bikes, fietsen MTB, wandelen, wandelcombinaties op Kreta, Griekse kookles, golfen, bootreizen, paardrijden, outdoor activiteiten, zeilen, jeepsafari, vissen, groepsexcursies. Ook beschikken wij over verschillende autoroutes. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot fly-drive. Tijdens de excursies maakt u steeds een beetje beter kennis met Kreta. Er zijn dagelijks mogelijkheden om dit eiland te verkennen. Ook met de vele wandelingen ziet u veel van het eiland. Wij beschikken over meer dan 70 wandelingen, die allemaal uniek zijn.

Agenda Zorbas Island  vakantie op Kreta – Seizoen 2023: Ieder jaar hebben we een uitgebreid excursieprogramma met een aantal vaste excursies en ook weer nieuwe excursies op Kreta. Waarschijnlijk ben je benieuw d welke activiteiten we het komende seizoen bij Zorbas Island organiseren. In deze agenda voor Kreta geven we een overzicht van een aantal activiteiten waarvan we denken dat die je zullen interesseren. Vooral speciale excursies en activiteiten zullen we hier uitlichten. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld meerdaagse excursies, zoals kookweken en wandelweken op Kreta. Ook kun je hier meer informatie vinden over nieuwe excursies die we aan ons programma hebben toegevoegd.

Nieuws uit Kreta – Griekenland & fotopagina Kreta : Op Kreta Nieuws  vindt u korte artikelen die een onderwerp met betrekking tot Kreta beschrijven.Van een vakantie op Kreta Griekenland hebben wij ook leuk beeldmateriaal. Op deze pagina kunt u filmpjes bekijken van de accommodatie, de omgeving en de activiteiten die wij organiseren.

Services op Kreta Griekenland: Een overzicht van alle services, die we kunnen verlenen op Kreta tijdens uw vakantie.

Diverse infomatie over een vakantie Kreta: Het Griekse eiland Kreta is al jaren een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Mensen denken vaak dat Kreta een druk en toeristisch eiland is. Dit geldt slechts voor hele kleine delen van het eiland. Het grootste deel is een relatief rustig eiland waar toerisme ver te zoeken is. Voor de natuurliefhebber en de actieve mens is Kreta een waar paradijs. 

Aanbiedingen voor een vakantie naar Kreta: Hier vindt u wekelijks aanbiedingen en mogelijkheden voor uw vakantie naar Kreta. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen en alternatieven om snel op vakantie te gaan.

Vliegen op Kreta Griekenland: Zowel in de zomer als in de winter zijn er veel opties om goedkoop naar Kreta te vliegen. Op deze pagina hebben wij een groot aantal vliegmaatschappijen en aanbieders van vluchten voor u duidelijk onder elkaar gezet. De vluchtprijzen fluctueren vaak, maar het is zeker mogelijk om een passende vlucht te vinden. Mocht u toch nog moeite hebben met het vinden van de juiste vlucht, dan zoeken wij graag met u mee! U kunt ons hiervoor altijd een mailtje sturen.

Om u een indruk te geven van uw vakantie op Zorbas Island op Kreta, hebben we een “Zorbas Island” film voor u gemaakt: Zorbas Island Vakantie film in 10 minuten.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com