Elektrisch fietsen op Kreta Griekenland: Tijdens een fietsvakantie in Griekenland fietst u door de indrukwekkende natuur en maakt u kennis met de cultuur. U blijft lekker in beweging terwijl u de meest prachtige plekken ontdekt. Van natuurbewonderaar tot cultuurliefhebber; door ons gevarieerde aanbod in fietsvakanties is er voor elk wat wils. Elektrisch fietsen op Kreta is echt in opkomst, omdat dit het fietsen in het bergachtige landschap wat aangenamer maakt. Bij ons kunt u al jaren een fietsvakantie boeken. Maar nu gaan we een stapje verder en bieden we ook elektrisch fietsen met verblijf op Kreta.

Individuele fietsvakantie op Kreta: Een individuele fietsvakantie op Kreta is uitermate geschikte keuze, wanneer u zelf wilt bepalen wie uw reisgezelschap is en hoe u uw dag indeelt. Een fietsweek op Kreta geeft u het ultieme gevoel van vrijheid. U kunt gaan en staan waar u wilt en mocht u toe zijn aan een pauze, dan stopt u gewoon even. Fiets van streek naar streek over mooie wegen en geniet onderweg van een lekkere picknick of een terrasje. Voordat u op pad gaat, bespreken we samen wat u kunt verwachten en waar u naartoe kunt gaan. We hebben veel verschillende gps-fietsroutes waar u uit kunt kiezen. U heeft keuze uit bijvoorbeeld de lengte van de route, variërend van 40 tot 80km, maar er zijn ook verschillende gebieden waar het mooi is om te fietsen. Wellicht kunt u met onze elektrische mountainbike een wat langere route fietsen.

Sportieve fietsvakantie met elektrische MTB en gids: Als u liever niet zelfstandig op pad gaat, bieden we ook de optie van een volledig verzorgde fietsvakantie met een elektrische MTB of fatbike. In overleg bekijken we hoeveel dagen u samen met een gids gaat fietsen en hoeveel kilometer per dag. Ook deze fietsroutes kunnen we aanpassen op uw fietservaring. Na het fietsen kunt u een verfrissende duik in zee of het zwembad nemen. De dagen die u niet fietst, kunt u naar eigen wens indelen. Deze fietsvakantie op Kreta is een mooie combinatie van inspanning en ontspanning.

Elektrisch fietsen en accommodatie op Kreta: Omdat u in één accommodatie verblijft, kunt het niveau van uw reis aanpassen aan uw behoefte. Door ons ruime aanbod van verschillende soorten fietsroutes vindt u altijd iets wat bij uw wensen, interesses en fysieke gesteldheid en conditie past. Doordat u uw bagage niet mee hoeft te nemen op de fiets wordt u niet belemmerd tijdens uw fietsreis door Kreta. U kunt uw fiets zonder zorgen ergens parkeren en een wandelingetje maken in de natuur. Iedere dag kiest u een andere route, die we graag samen met u uitzoeken.

Meerdaagse trektocht op de fiets door Kreta Griekenland: In overleg kunnen we ook een meerdaagse trektocht op de fiets organiseren. U fietst dan van de ene accommodatie naar de andere, een onvergetelijke ervaring. Met een elektrische mountainbike kunt u vaak grotere afstanden afleggen, wat een meerdaagse fietstocht aantrekkelijk maakt. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken, die brengen wij voor u naar de volgende accommodatie. Tijdens de fietstocht zelf draagt u een kleine rugzak of heuptas.

Elektrische fietsvakantie op Kreta: Dankzij de grote variatie in landschappen kan iedere dag een andere omgeving worden verkend. Op de fiets heeft u alle tijd om alles om u heen te zien en contact leggen met de lokale bewoners gaat een stuk makkelijker. De fietsvakantie op Kreta biedt genoeg afwisseling tussen de schilderachtige dorpjes en de prachtige natuur. Het voor- en najaar zijn de beste periodes om te fietsen. De temperaturen zullen tijdens die periodes rond de 20 graden liggen: ideaal voor een actieve vakantie.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.