Geocaching op Kreta Griekenland: We hebben een aantal routes uitgezet in de omgeving. We hebben meerdere routes, die onze gasten kunnen doen. U kunt zelf een GPS meenemen of u krijgt een GPS van ons. Onze geocaches zijn verstopt in leuke compacte routes. Deze geocache routes zijn heel geschikt voor groepen of meerdere groepen, die gelijk onderweg zijn en elkaar dan ook tegenkomen onderweg. Ook de gewone wandelaar kan er gebruik van maken. geocache is leuk voor iedereen: individueel, familie, kinderen en volwassenen. Leuke excursies op Kreta.

Geocaching op Kreta Griekenland – Geocaches zoeken met de hulp van GPS routes

Geocaches op Kreta: We hebben onze Geocaches uitgezet met een thema over Griekse geschiedenis, mythologie en de natuur op Kreta. Elke keer weer een verassing, het zijn simpele wandelingen, maar elke keer mooi. Vertrekken vanaf Zorbas island.

Geocaching op Kreta Griekenland – Hoe werkt het?

Geocaching op Kreta en wat te doen: Verstopt in waterdichte verpakking, met logboek en een aantal voorwerpen in de dozen. Deze kunt u ruilen. U gaat op weg met een hand GPS, deze bepaalt uw coördinaten waar de Geocaches verstopt zijn. Het is echt zoeken naar de cache, in een mooie omgeving vol verrassingen.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.