Watersport op Kreta Griekenland: Een overzichtspagina van watersportmogelijkheden op Kreta, zoals met de speedboot, banaan, ringen, jetski, catamaran, kano, surfen, kitten of roeiboot, bekijk het op deze pagina.

Watersport naast Zorbas Island: Tijdens de warme zomerdagen op Kreta is het heerlijk om af te koelen in het water. U kunt er voor kiezen om de hele dag bij ons zwembad te liggen of op het zandstrand voor de accommodatie. Maar het is natuurlijk ook leuk om actief op en in het water bezig te zijn. Watersport op Kreta Griekenland kunt u dichtbij onze accommodatie vinden. Op deze pagina ziet u een aantal van de watersportactiviteiten die u kunt doen in de omgeving van Kokkini Hani op Kreta.

Watersport Kreta

Als u interesse heeft in watersport, raden wij het u aan om naar het strand naast Zorbas Island gaan. Op dit strand heeft u een ruime keuze aan watersporten. Houdt u van jetskiën of gaat u liever waterskiën? Een ritje op de banaan met uw reisgezelschap of op ringen achter de speedboot zorgt voor hilarische momenten. Maar misschien hangt u liever aan een parachute achter een boot, want met parasailing op Kreta kunt u alles eens goed van bovenaf bekijken.

Ook als u nog nooit iets van watersport heeft gedaan, kunt u bij het strand naast Zorbas Island in Kokkini Hani terecht. U krijgt hier de nodige instructies voordat u het water op gaat. Waterskiën op Kreta behoort tot de klassiekers onder de watersport. U slalomt over het water, terwijl de zeelucht voor een aangename verkoeling op uw huid zorgt. Wakeboarden is de meer moderne versie. Wakeboarden is te vergelijken met snowboarden, maar dan op het water. Ook hier wordt u net als bij waterskiën voortgetrokken wordt door een speedboot. Of probeer tijdens uw verblijf het trendy suppen (Stand Up Paddle), perfectioneer uw surftechnieken en leer kanovaren op Kreta. U kunt natuurlijk ook een dag gaan zeilen op Kreta. Er is zo ontzettend veel keuze om actief op het water te zijn.

Boot reizen

Zorbas Boottocht naar Sissi en snorkelen:Met een klassieke Griekse vissersboot vertrekken wij vanuit de haven van Chersonissos. De boot gaat ook anker voor de kust van Agios Georgios waar u verkoeling kunt zoeken in het water of met de aanwezige snorkelsets een kijkje kunt nemen in de grot. Na een zwempauze varen wij verder langs de kustlijn van Kreta naar Sisi. Het vissersdorpje Sisi heeft o.a. diverse restaurants met terras, souvenirwinkels en een strand. Na ongeveer 2 uur vertrekt de Zorbasboot weer terug naar de haven van Chersonissos. De lunch is niet inbegrepen.

Snorkelen

Snorkelen op Kreta GriekenlandWe bieden meerdere mogelijkheden voor snorkelen op Kreta. U kunt zelf gaan snorkelen, er zijn voldoende leuke locaties in de omgeving. We bieden ook snorkellessen aan via de duikschool. U kunt met ons gaan snorkelen met speedboot naar verlaten stranden of snorkelen met de boot naar Dia eiland. Tijdens onze beachparty kunt u ook met ons snorkelen vanaf het strand. Bovendien bieden wij u in Zuid-Kreta een prachtige snorkelexcursie aan.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.