Snorkelen op Kreta Griekenland: We bieden meerdere mogelijkheden voor snorkelen op Kreta Griekenland: U kunt zelf gaan snorkelen, er zijn voldoende leuke locaties in de omgeving. We bieden ook snorkellessen aan via de duikschool. U kunt met ons gaan snorkelen met speedboot naar een verlaten strand of snorkelen met de boot naar Dia eiland. Bovendien bieden wij u in zuidoost Kreta een prachtige snorkelexcursie aan.

Snorkelvakantie op Kreta Griekenland: We organiseren elke zomer snorkelexcursies. U krijgt snorkelles in het zwembad. De volgende dag gaan we snorkelen op een mooie locatie. U kunt met ons gaan snorkelen op verschillende locaties op Kreta.

Snorkelen op Kreta Griekenland – Een dag snorkelen op Kreta

Snorkelweek op Kreta: We bieden opties om een hele week te snorkelen op verschillende locaties op Kreta. U kunt in 8 dagen snorkelen op Kreta in verschillende plaatsen: Agio Farango in Zuid-Kreta, met de boot naar Chrissi eiland en daar snorkelen, bij het strand van Kokkini, Dia eiland, met de Zorbas boot of met een speedbootAls u meer informatie wilt hebben over een snorkelvakantie of snorkelweek op Kreta, mail ons dan gerust voor meer informatie.

Het is verrassend mooi om te gaan snorkelen op Kreta: Kreta biedt een prachtig onderwaterlandschap met veel verschillende vissen. Regelmatig organiseren we een snorkelexcursie. We hebben al het snorkelmateriaal zelf: maskers, vinnen/zwemvliezen, snorkels, volgelaatsmaskers, camera’s, wetsuits, etc. Deze leuke excursie is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen (met zwemdiploma).

Snorkelen in de omgeving van uw verblijf op Kreta: Voor de deur van onze accommodatie ligt een prachtig snorkelrifje dat ondiep is. In dit rifje kunt u heerlijk snorkelen. Er zijn ook stenen pieren in het water, waar u krabben, zeepaardjes en schoolvissen kunt zien. Houd er wel rekening dat als er veel golven zijn, snorkelen op deze plaats niet ideaal is. Dan kunt u beter een dag wachten of u gaat een paar stranden verder snorkelen.

Snorkelen op Kreta – In de omgeving van Zorbas Island

Onderwater wetenschapper voor 1 dag op Kreta: In samenwerking met een bioloog, organiseren we een gratis biologisch onderzoekje: het comber hcmr project. U krijgt van ons een kaart, met vele vissen uit de Middellandse zee erop. U kunt tijdens het snorkelen aanvinken op deze kaart wat u ziet, daarna krijgt u toegang om dat via hun website te registreren. Deze kaart kunt u voor al uw snorkelavonturen gebruiken. U helpt hiermee de visstand en vissoorten op Kreta te registreren. Dit project is voor kinderen, maar ook voor volwassenen interessant. Mail ons gerust voor meer informatie.

Snorkelen op Kreta met speedboot en snorkelles: Dit is een leuke excursie die de gehele dag duurt. Het geeft u de mogelijkheid om de flora en fauna van de Middellandse zee te ontdekken. Ook kinderen beleven veel plezier aan het ontdekken van de onderwaterwereld van Kreta. U krijgt een uitgebreide uitleg over de uitrusting en vereiste technieken voor het snorkelen op Kreta. Daarnaast krijgt u een uitleg over de onderwaterwereld van Kreta.

Agio Farango snorkelen en wandelen (paradijselijk snorkelgebied)

Dit is een populair uitstapje! Eerst rijden we naar Zuid-Kreta, daar maakt u een wandeling van een 1 uur door de bodem van de kloof, een makkelijke wandeling die iedereen eigenlijk aankan. Dan komt u op het strand, waar het paradijselijk is om te snorkelen. In een baai die een stukje landinwaarts ligt, kunt u altijd snorkelen. De natuur onderwater is er prachtig. U komt onderwater zeesterren en zeebaars tegen, evenals tunnels en kloven. Als u vanaf het water even naar het strand en de bergen kijkt, ziet u hoe mooi het hier is. We hebben deze excursie ruimer omschreven op de volgende pagina, klik gerust door om de mogelijkheden te bekijken: Agio Farango.

Snorkelen bij Chrissi eiland: Een prachtig eiland, alsof het aangelegd is voor snorkelaars. De diepblauwe zee, die wel 3 kleuren blauw water laat zien. U gaat met de boot vanaf Ierapetra naar een van de Zuidelijkste eilanden van Europa. Binnen een uurtje varen bent u op Chrissi eiland. Op het eiland zijn 3 verschillende plekken perfect om te snorkelen en u veel plezier onderwater kunt hebben. In sommige baaien liggen prachtige kommen van zandsteen, waar veel vis zit.

Snorkelen op Kreta – Snorkelexcursies Kreta – Bestemmingen voor snorkelen

Snorkelen op diverse locaties op Kreta: Informatie over een snorkelvakantie op Kreta Griekenland.

Fotoboek snorkelvakanties op Kreta: Klik op deze link voor een foto overzicht van snorkelmogelijkheden op Kreta. Er zijn ontelbaar veel mooie locaties om te snorkelen op Kreta Griekenland.

Proefduik op Kreta: U kunt bij ons een gratis proefduik met flessen maken in het zwembad. Als u dit leuk vindt, kunt u natuurlijk hierna leren duiken in zee. Deze cursus duiken (1 dag) is een onvergetelijke ervaring. (op aanvraag)

Onderwaterfotografie op Kreta:We leren u onderwaterfoto’s maken, die u later als herinnering meekrijgt. Onderwaterfotografie is wel wat anders “normale” fotografie en een leuk thema tijdens de snorkelexcursie (Olympus – Nikon – Go-pro).

Duiken op KretaInformatie over een duikcursus van een dag, snorkelen of duiken voor gevorderden bij een professionele duikschool. Openwater duikcursus op Kreta is ook mogelijk.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.

Snorkelen op Kreta Griekenland